Er Nicklas Bendtner færdig i Rosenborg?

Noget, der bliver diskuteret i det norske, og noget kunne godt tyde på det.

Sådan lyder det i hvert fald fra Adresseavisens fodboldkommentator, Birger Løfaldli efter Rosenborgs første sæsonsejr søndag aften.

»Det der skete under Sarpsborg-kampen, var et slag mod ham (Bendtner, red.) fra Rosenborgs pressede træner. Da han skiftede Søderlund ind, fortalte Horneland, at den tidligere Juventus-og Arsenalangriber lige nu er tredjevalg i klubben.«

Det skriver Birger Løfaldli i en klumme efter kampen, hvor Nicklas Bendtner startede og sluttede på Rosenborg-bænken.

Før har argumentet for manglende Bendtner-spilletid været, at danskeren ikke har været i form.

»Med nul spilleminutter den sidste uge tyder det på, at Bendtner ikke har nogen fremtid på Hornelands Rosenborg-hold. Han var heller ikke med i pokalkampen mod Rørvik,« skriver Birger Løfaldli, der kalder det 'en håbløs situation for hovedperson', hvis Nicklas Bendtner bliver ved med at sidde på bænken. Eller hvis han endda glider helt ud af truppen.

Efter søndagens kamp handlede flere af spørgsmålene til Eirik Horneland da også om Nicklas Bendtner. Og Rosenborg-træneren slog fast, at den danske angriber ikke er ude i kulden i den norske klub.

»Vi har ikke nogen fryseboks her. Men jeg ville give muligheden til dem, der var på banen i dag. Og jeg synes, det gjorde det godt. Det glædede mig, og det glædede gutterne,« sagde Eirik Horneland til Adresseavisen.

Efter kampen deltog Nicklas Bendtner ikke i jublen over den første sæsonsejr, og han kom heller ikke ud til de fremmødte journalister efterfølgende.

»Jeg kan ikke forholde mig til, at stemningen ikke er i top hos ham lige nu. Jeg vil have en trup, der kører på, og enten er du med eller også er du ikke. Det er uproblematisk,« sagde Horneland, der 'ikke vidste' om det var fordi, danskeren manglede passion.

Udover Nicklas Bendtner sad på bænken søndag, var han helt ude af truppen i pokalkampen 1. maj mod Rørvik.