Jørgensen og Sørensen. To danske efternavne, der er meget udbredte herhjemme. På det danske Star Sixes-hold var der to spillere med de navne, og det har formentlig været det, der har forvirret arrangøren.

Søndag spillede Danmark finale i Star Sixes-turneringen i fodbold. Danske Chris Sørensen modtog efter kampen stor hyldest på O2 Arena i London, da han blev kåret til turneringens spiller, men efterfølgende havde flere ikke helt styr på hans navn.

For da turnerings spiller skulle kåres efter finalen, gik det galt for arrangøren bag turneringen på Twitter.

Mens der på tv blev sagt det rigtige navn, nemlig Chris Sørensen, blev der skrevet et forkert fornavn på det sociale medie, der i stedet udråbte danskerens landsholdskollega som vinderen.

»Vinderen af Betsafes 'Turneringens stjerne': Martin Jørgensen,« lyder det på den officielle Star Sixes-konto efterfulgt af det danske flag.

Og det har fået flere til at sende en kommentar afsted.

»Ikke Martin Jørgensen. Chris Sørensen. Jesus, det står jo på hans trøje,« skriver en bruger, mens flere andre også skriver for at gøre opmærksom på fejlen.

»Pinligt,« lyder det fra en anden.

Chris Sørensen har dog ikke selv set opslaget, fortæller han til BT.

»Der kan man bare se. At man tager fejl af mig og ham, kan man jo ikke forstå. Det er jeg godt nok ked af, for jeg synes, han ser ældre ud, end jeg gør,« siger han med et grin.

Og det er ikke kun på Twitter, at den forkerte spiller er blevet hyldet. For i første omgang blev der også skrevet Martin Jørgensen under nogle af de billeder, der blev taget af Chris Sørensen, da han stod med sit lille trofæ efter kampen.

Chris Sørensen har dog ikke fået en kvajebajer af arrangøren efter fejlen.

»Men det kan da godt være, jeg lige skal have fat i dem,« lyder det grinende fra den tidligere Superliga-spiller, der også sætter lidt ord på det at blive kåret til turneringens spiller.

»Det var da meget sjovt, og det er jeg glad for. Det viser, at jeg stadigvæk kan lidt, men nu var jeg måske heller ikke den ældste på banen i mange af kampene, så det var måske det, der gjorde forskellen,« siger Chris Sørensen spøgefuldt.

Star Sixes er den første turneringen nogensinde med tidligere internationale fodboldspillere.

12 nationer, herunder Danmark, har været med. I finalen søndag tabte Danmark 1-2 til Frankrig i turneringen, der var spækket med internationale stjerner som Carles Puyol og Steven Gerrard.

Det danske hold bestod af Chris Sørensen, Martin Jørgensen, John Sivebæk, Stig Tøfting, Daniel Jensen, Mads Junker, Mikkel Beckmann, Hjalte Nørregaard, Per Krøldrup og Jan Hoffmann.

Turneringen blev afviklet indendørs på kunstgræs. Kun spillere der tidligere har spillet minimum én landskamp måtte deltage, og ifølge Chris Sørensen har det været en stor oplevelse.

»Vi var lidt i tvivl om, hvad det var for noget, da vi tog afsted. Så viste det sig at være en rimelig stor begivenhed. Det var velorganiseret med mange mennesker, og det var planlagt til mindste detalje, og det viste sig at være sjovt ved siden af og en stor oplevelse for os spillere,« siger Chris Sørensen, der gerne vil være med, hvis arrangementet stables på benene en anden gang.