Fodboldspilleren Anders Dreyer var flyvende i sin debut for russiske Rubin Kazan mandag aften.

23-årige Anders Dreyer kan være rigtig godt tilfreds med sit indtog i den bedste russiske fodboldliga.

Mandag aften var den tidligere FC Midtjylland-stjerne i startopstillingen for Rubin Kazan mod FC Ural, og han kvitterede for tilliden ved at score tre kasser.

Det første mål faldt efter tre minutter, og det var et ganske spektakulært et af slagsen.

I midten af feltet modtog debutanten et indlæg fra venstre, og mens bolden stadig var i luften, drejede han den bagom støttebenet med hælen og i kassen til 1-0.

Med ti minutter tilbage af opgøret var Anders Dreyer igen på spil. Han fik bolden mellem to modspillere, vendte rundt og snød dem begge, inden han sparkede bolden fladt i mål.

I kampens overtid scorede Anders Dreyer sit tredje mål, da han helt fri i feltet skovlede et fladt indlæg i kassen.

Undervejs i opgøret havde Ural scoret selvmål, og Rubin Kazan, som også havde den tidligere AaB'er Oliver Abildgaard i startopstillingen, vandt opgøret med 4-0.

Dermed kunne Anders Dreyer altså ikke have drømt om en meget bedre debut i den russiske klub, der i sidste sæson endte på fjerdepladsen i ligaen.

Anders Dreyers skifte til Rubin Kazan kom i stand i slutningen af august. Inden da havde Dreyer nået at spille ni kampe og score tre mål for FCM i denne sæson.

Ifølge B.T. måtte russerne af med cirka 55 millioner kroner for at få fingre i den kreative offensivprofil, der i sidste sæson bidrog med 11 mål og 11 assists i 45 kampe for FC Midtjylland.

Midtjyderne hentede Anders Dreyer hjem fra engelske Brighton for en pris i omegnen af 7,5 millioner kroner i januar 2020 og har dermed tjent godt på den 23-årige vestjyde, der har en fortid i Esbjerg fB.

4-0-sejren sender Rubin Kazan op på en øjeblikkelig fjerdeplads i den russiske liga. Der er spillet syv runder.