Der er millioner i kloak-branchen.

I hvert fald når man som Daniel Agger ejer firmaet Kloagger, der netop har offentliggjort sit bedste resultat nogensinde.

Ifølge Finans.dk viser årsregnskabet for 2019-20 et overskud på 5,7 millioner kroner.

Aldrig tidligere har Daniel Aggers virksomhed, der blandt andet udfører kloakservice, tv-inspektion og slamsugning på Sjælland, altså tjent så mange penge i et regnskabsår.

Den tidligere landsholdsanfører er selv bestyrelsesformand og hovedaktionær, mens lillebroren Marco Agger er administrerende direktør i firmaet, der blev skabt i 2012, da Daniel Agger stadig var aktiv fodboldspiller. Han stoppede karrieren for lige over fire år siden

Og det er altså bare gået op og op i de seneste år for Kloagger med overskud på 2,9 millioner kroner, 3,7 millioner kroner, 3,9 millioner kroner og altså nu 5,7 millioner kroner.

Efter årene som professionel fodboldspiller i Brøndby og Liverpool har 35-årige Daniel Agger investeret sine mange millioner i flere vidt forskellige virksomheder. Ud over KloAgger har han smidt penge i tatoveringsplatformen Tatoodo, værtshuset Center Pub Hvidovre og investeringsselskabet Masada.

I dag bor Daniel Agger og familien ved spanske Malaga.