Lyt til artiklen

Rygterne har svirret længe.

Nu bekræfter Mauro Icardis berømte og berygtede kone Wanda Nara, at hun og den argentinske stjerneangriber ikke længere er sammen.

Det gør ondt, fortæller hun via Instagram, mens der er tavst på hans sociale medier.

'Det er meget smertefuldt for mig,' starter teksten i hendes story, som er skrevet på sort baggrund.

På tribunen sammen i 2019.
På tribunen sammen i 2019. Foto: MIGUEL MEDINA
Vis mere

Beskeden kom ud natten til fredag.

Hun fortsætter:

'Men i betragtning af min eksponering og mediernes spekulationer, der kommer ud, er det at foretrække, at I får det her at vide fra mig. Jeg har ikke nogen kommentarer, og jeg ønsker ikke at give nogen form for detaljer om denne adskillelse. Jeg beder jer venligst om at vise forståelse, også for vores børn.'

Som Gazzetta dello Sport skriver, så blev historien om Wanda Nara og Mauro Icardi født i medierne - og har levet lystigt i både Europa og Sydamerika.

Hun kom fra et ægteskab med fodboldspilleren Maxi Lopez og gik så videre til Icardi, mens der florerede talrige historier og påstande om utroskab fra hende og Lopez. Trekantsdramaet fik et punktum, og i 2014 blev det nye par gift.

Siden fik de også to børn sammen, og Wanda Nara blev tillige agent for sin mand, hvor hun blandt andet fik ham rykket fra Inter til PSG.

Men opholdet i Paris blev ikke en succes på banen, og deres forhold skulle også have lidt et knæk undervejs, fortæller de italienske medier.

'Det sidste kapitel - sådan ser det i hvert fald ud,' skriver Gazzetta dello Sport, der kender parret godt nok til at vide, at det hele kan ændre sig på kort tid.

For nylig blev Icardi præsenteret af sin nye klub sammen med en ung dansker - læs med her.