Brentford og Emre Mor bliver ikke til noget alligevel.

B.T. kunne torsdag fortælle om forhandlinger med danskerklubben om Celta Vigo-spilleren, der atter en gang har gjort sig upopulær og fået løbepas i Galatasaray, som ellers har lejet ham sæsonen ud.

Men de forhandlinger er nu afsluttet uden nogen handel, erfarer B.T.

Ifølge B.T.s oplysninger er Brentford, der kraftigt bejler til en Premier League-plads med danske Thomas Frank som træner, overbevist om 22-årige Emre Mors kvaliteter med en fodbold, men tommelfingeren er vendt nedad både internt og fra eksterne fodboldfolk, når der er hentet referencer på Emre Mor.

Thomas Frank får ikke Emre Mor under sine vinger i Brentford.
Thomas Frank får ikke Emre Mor under sine vinger i Brentford. Foto: ADAM HOLT
Vis mere

Ledelsen i Championship-klubben gjorde i enkelte tilfælde ikke engang noget for at få referencer, for ifølge B.T.s oplysninger gjorde agenter selv opmærksom på deres skepsis. Desuden vakte det bekymring blandt de danske Brentford-spillere, da det kom frem, at de kunne blive holdkammerater med Emre Mor.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller, der er født og opvokset i Danmark og har sin familie her, har haft problemer med at tilpasse sig i samtlige klubber siden salget fra FC Nordsjælland i 2016.

Både i Dortmund og i Celta Vigo er han blevet smidt helt væk fra førsteholdstruppen grundet problemer.

Galatasaray med Fatih Terim som træner har så sent som i december ønsket at rive Emre Mors lejekontrakt over.

Emre Mor kan igen være på vej til et klubskifte.
Emre Mor kan igen være på vej til et klubskifte. Foto: CHARLES PLATIAU
Vis mere

Det var ellers Fatih Terim, der i 2016 fik overtalt Emre Mor til at skifte statsborgerskab og blive tyrker, så han kunne deltage ved EM i Frankrig.

Dengang havde han fået et stort gennembrud i Superligaen under Kasper Hjulmand, og Dortmund lagde i nærheden af 90 millioner kroner for at købe ham fri af Superliga-klubben.

Allerede året efter sendte den tyske storklub ham videre til Celta Vigo, endda med fortjeneste, da Celta Vigo fik Emre Mor for 13 millioner euro, knap 100 millioner kroner.

Prisen er siden faldet gevaldigt, men trods det store fodboldtalent har Brentford i hvert fald trukket følehornene til sig.