10. november 2019. FC København ude mod FC Midtjylland.

Det var sidste gang, at den danske landsholdslegende Nicklas Bendtner trådte i fodboldstøvlerne og med godt et kvarters spilletid deltog i en professionel fodboldkamp.

Det var sidste gang i en karriere, der tog den amagerkanske drengerøv forbi storklubber som Arsenal og Juventus og til slutrunder med det danske landshold, som han leverede 30 kasser i 81 landskampe for.

Men selv om det er knap fire år siden, at Bendtner sidst spillede som professionel, ja, så savnet til livet som professionel fodboldspiller kæmpe stort.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jeg savner det hver dag. Det gør jeg. Det er umuligt ikke at savne det: Fansene, omklædningsrummet, menneskene, konkurrencen, sporten, alting.«

»Jeg tror altid, at det vil være sådan. Det kan jeg ikke lægge fra mig,« afslører Bendtner, da B.T. møder ham i forbindelse med pressedagen for én af de beskæftigelser, hans liv nu er fyldt med.

Nemlig TV-programmet Nicklas Pranker, hvor sæson to er på trapperne.

Men selv om dagligdagen nu byder på crossfit, tv-arbejde og restaurantbesøg en masse, så bliver fodbolden ved at fylde for Bendtner, der har fundet en måde at beskæftige sig professionelt med spillet med den lille runde.

Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jeg har fodbold meget, meget tæt. Det er blandt andet også derfor, jeg laver podcast. Jeg kan ikke undgå at have fodbold tæt på livet.,« siger den 35-årige stjerne og fortæller, at han fortsat får banket kasser ind for AB Tårnbys oldboys-hold.

»Jeg spiller noget oldboys-fodbold, som jeg har gjort i de år, siden jeg stoppede, og nu starter indendørssæsonen, hvor vi skal ud at spille lidt.«

»Det er ren hygge med nogle venner, hvor vi samler nogle hold, og så møder vi bare op i hallen,« fortæller Bendtner.

Han har før luftet sine drømme om at blive fodboldtræner, men endnu har han ikke været i job, selv om han har licensen på plads og har fået jobtilbud.

Det kan du læse mere om her.