Lyt til artiklen

En markant præstation med en annulleret drømmescoring og et sent flot sejrsmål.

Selvom Danmark flirtede med flopprædikatet mod Færøerne, kommer matchvinder Jonas Wind ud af den hårdttilkæmpede 1-0-sejr med oprejst pande og udsigt til for alvor at være i spil til en startplads mod Israel.

Det mener panelet i denne uges udgave af Fodbold FM.

»En af de spillere, som kommer styrket ud af kampen mod Færøerne, er Jonas Wind. Han gør det godt og får vist det, han er god til,« siger fodboldjournalist Morten Glinvad inden morgendagens VM-kval-topkamp i Parken.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Mod Færøerne var det B-kæden, herunder Jonas Wind, som fik chancen fra start. Spillet var derefter, men FCK-angriberen blev flere steder kåret til banens bedste dansker.

Derfor bør han for alvor overvejes til landstræner Kasper Hjulmands startopstilling, mener panelet i B.T.s fodboldpodcast.

»Hvis jeg var Hjulmand, ville jeg starte med Jonas Wind. Og så ville jeg bruge Yussuf Poulsen på højrekanten, og så skulle Andreas Skov Olsen starte ude,« siger fodboldekspert Steffen Dam.

Han bakkes op af Morten Glinvad, som gerne ser 22-årige Wind fra start mod Israel.

»Jonas Wind spillede godt i den første kamp mod Israel, hvor han også scorede. Han havde meget godt fat i, hvordan man skal spille mod deres forsvar, og skal han med fra start, så vil det nok være på bekostning af Andreas Skov Olsen,« siger han.

'Fodbold FM' er B.T.s podcast om fodbold – og kun fodbold. Vært er Steffen Gronemann. Følg 'Fodbold FM' på Facebook og på Twitter.

Husk, at du kan følge aftenens kamp mellem Danmark og Israel lige her på bt.dk.