Sidste fredag genåbnede Disneyland i Californien sit attraktive show 'Whites Enchanted Wish'.

Det er dog ikke alle, der er lige tilfredse med showet. Det skriver TV 2 Norge.

Showet omhandler 'Snehvide og de syv dværge', og i showets afslutning dør Snehvide, hvorefter hun bliver vakt til live af et magisk kys.

Det har fået anmeldere til at kritisere showet og dets manglende evne til at følge med tidens tendenser.

'Er vi ikke allerede enige om, at manglende samtykke i tidligere Disney-film er et stort problem? At lære børn at kysse, når det ikke er fastslået, at begge parter ønsker det, er ikke o.k.,' skriver anmelderne Katie Dowd og Julie Tremaine.

De to anmeldere foreslår, at man laver en ny afslutning på showet.

'Hvorfor ikke genskabe en slutning, der bevarer filmens ånd og Snehvides plads i Disney-filmen, men som undgår dette problem?'

Efter anmeldelsen er Twitter kogt over med vrede kommentarer, der mener, at de to anmeldere skal skelne mellem virkelighed og fiktion.

'Undskyld, det er, hvad der er galt med verden. Snehvide er en fiktiv karakter, der bringes tilbage til livet med et kys fra sin fremtidige mand. Du går for langt og ødelægger skønheden ved at få dem til at tro, at det er det, du skal klikke på, i stedet for de virkelige problemer,' skriver musikeren Matt Traynor.

Han bliver bakket op af skuespilleren Eddy Rice, der på Twitter skriver: 'Jeg er så træt af politisk korrekthed. Hvor skal dette ende? Du kan aldrig gøre alle glade. De siger, at prinsen i Disneyland vækker Snehvide med et kys og ikke havde sit samtykke, og at det var seksuel chikane.'

Disneyland har før ændret formatet i sine udstillinger. Sidste år annoncerede de, at de fjernede musik og karakterer fra 'Onkel Remus fortæller' og erstattede dem med motiver fra filmen 'Prinsessen og frøen', som har en sort, kvindelig hovedrolle i forlystelsen 'Splash Mountain'.

Derudover har Disney tilføjet en disclaimer på flere af deres afsnit på streamingtjenesten Disney+.om, at indholdet kan være menneskeligt og kulturelt krænkende.