Felix Smith har ikke lagt skjul på, at han har glædet sig meget til, at han skulle være med i tv-programmet 'Top Gear' og særligt én drøm, håbede han at få opfyldt, afslører han nu.

Det var dog ikke en drøm, som man møder ofte.

Den afholdte tv-vært ville nemlig gerne prøve at køre ned ad en skibakke i bil,. Noget, der viste sig ikke at være helt ufarligt.

'Den vildeste oplevelse var at få lov til at køre bil på en skiløjpe. Den udfordring har stået på drømmelisten længe, og jeg havde egentlig afskrevet den', lyder det i en pressemeddelelse fra Discovery Networks, der har rettighederne til det populære program.

Her ses de tre værter Dar Salim, Felix Smith og Jesper Carlsen.
Her ses de tre værter Dar Salim, Felix Smith og Jesper Carlsen. Foto: Foto: Per Arnesen / Discovery Networks
Vis mere

'Det var lige så livsfarligt, som jeg havde forestillet mig,' lyder det fra Felix Smith.

Som fans ved, var det i det oprindelige program fra England de tre markante tv-personligheder Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, der var værter, og det er blandt andet den arv, som de tre danskere nu skal løfte.

Sammen med Felix Smith er det skuespilleren Dar Salim, der sammen med den tidligere racerkører Jesper Carlsen skal kaste sig ud i at føre biler i hasarderede stunts og anmelde forskellige nye køretøjer.

Den danske udgave af 'Top Gear' har premiere 27. februar på Dplay, men allerede omkring annonceringen af det kommende program oplevede folkene bag kritik.

Der var nemlig blevet kørt rundt med firhjulstrukne køretøjer i området ved Rubjerg Knude, der er fredet, i forbindelse med en optagelse  i september sidste år. Episoden affødte en politianmeldelse fra Naturstyrelsen, som på daværende tidspunkt oplyste, at de ikke havde modtaget en ansøgning om at få lov til at køre i området. Det er Nordisk Film, som har produceret programmet, og fra deres side var man ude at kommentere på sagen efterfølgende.

»Man har kørt i nogle hjulspor, som bliver brugt af de lastbiler eller traktorer, som arbejder oppe ved fyret. Og det er selvfølgelig forkert, og det er selvfølgelig vores ansvar i sidste ende,« sagde administrerende direktør i Nordisk Film TV Ulrik Jørgensen, som tilføjede:

»Det eventbureau, vi har haft på, har ikke haft styr på de tilladelser.«

Desuden skrev Felix Smith på sin Instagram-profil, at der ikke var tale om, at man havde kørt ræs i sanddyngerne ved Rubjerg Knude. Noget, man kan læse mere om her.