For 20 år siden spillede de far og datter i 'Strisser på Samsø', nu genforenes Amalie Dollerup og Lars Bom i den kommende sæson af 'Badehotellet'.

Igennem 12 afsnit på TV2 i den bedste sendetid i 1997-1998 fik de to skuespillere hver sit folkekære gennembrud som henholdsvis strisseren Christian Torp og datteren Sille.

Siden har de ikke arbejdet sammen.

Lars Bom fortsatte karrieren med roller i tv-serier som 'Edderkoppen' og 'Rejseholdet', mens Amalie Dollerup voksede op og fik en hovedrolle i TV2’s successerie 'Badehotellet' som den selvstændige grossererdatter Amanda.

Amalie Dollerup til pressemøde for Badehotellet sæson seks.
Amalie Dollerup til pressemøde for Badehotellet sæson seks. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

I den nye sjette sæson af 'Badehotellet' har Lars Bom en gæsterolle som turistchefen Tage Skovgaard, og allerede i første afsnit har han en scene med Amalie Dollerup, hvor de snakker om et reklame-samarbejde.

»Det var ret sjovt, da jeg fik at vide, at den her meget specielle mand, som jeg skulle møde ved Den Tilsandede Kirke (turistattraktion i Skagen, red.) var Lars Bom. Det var fantastisk vejr, og vi fik snakket sammen, da vi blev gjort klar i sminken,« fortæller Amalie Dollerup om genforeningen.

»Det var sjovt, at det ikke var i rollen som far og datter, men mere som en mulig arbejdsgiver. Altså, at det var en form for jobsamtale, og jeg synes, scenen blev rigtig god.«

Hun har som nævnt ikke spillet over for Lars Bom siden 'Strisser på Samsø', og det er der nok en grund til, lyder det fra Amalie Dollerup.

Lars Bom og Amalie Dollerup i Badehotellet.
Lars Bom og Amalie Dollerup i Badehotellet. Foto: TV 2 / DANMARK © (copyright TV 2)
Vis mere

»Jeg tror faktisk, at det har været med vilje, at vi ikke er blevet castet sammen før nu, fordi folk ville tænke, at det var Christian Torp og datter. Så nu er det ret fedt, at der er gået over 20 år, og vi så kan spille sammen på en anden måde.«

Det er ikke første gang, der har været 'Strisser på Samsø'-reunion i 'Badehotellet'.

I forrige sæson dukkede Andrea Vagn Jensen, der spillede Lars Boms kæreste i Strisser på Samsø, op i 'Badehotellet' som hattebutiksejeren frøken Duelund.

Om hun også dukker op i den kommende sjette sæson, vides endnu ikke.