Det tyder på, at man godt kan glæde sig til den nye sæson af 'Løvens hule'.

I hvert fald hvis man kunne lide seneste sæson af programmet.

Det er nemlig de samme fem løver – Jesper Buch, Mia Wagner, Jan Lehrmann, Christian Arnstedt og Jacob Risgaard – der skal være investorer i den kommende sæson.

Det bekræfter produktionsselskabet United, der producerer 'Løvens hule', overfor B.T.

De fem løver i seneste sæson af 'Løvens hule'..
De fem løver i seneste sæson af 'Løvens hule'.. Foto: Per Arnesen
Vis mere

Og det er vigtigt med nogle investeringshungrende løver. Løvernes betydning har nemlig aldrig været større ifølge den ene af hanløverne, Jacob Risgaard.

»Det har aldrig været vigtigere at investere i de gode ideer i Danmark. Covid-19 har gjort det historisk svært at få gang i startups virksomheder. Så jeg har den helt store tegnedreng med denne gang,« udtaler Jacob Risgaard til B.T.

Det bliver Jacob Risgaards anden sæson i programmet. Her har han gjort sig særligt bemærket for sine kærlige drillerier med medløven Jesper Buch.

Den erfarne Just Eat-stifter har været med siden programmets start i 2015. Dengang var hans meddommere Ilse Jakobsen, Christian Stadil, Tommy Ahlers og Birgit Aaby.

Da han gæstede B.T.s podcast 'Helt væk med Hemmingsen' sidste år, var han ellers ikke helt sikker på, om han orkede mere efter at have siddet 500 timer 'i den åndssvage stol', som han sagde – omend de mange timer havde været 'superfede'.

»Men 500 timer – det kan godt være, det er ved at være tid til, at jeg skal lave noget andet. Men lad os nu se,« sagde han kryptisk.

Og nu er det altså bekræftet, at også Jesper Buch lægger flere timer til i investeringsprogrammets 'åndssvage stol'.