Hollywood er kommet til Rødbyhavn.

Ifølge TV 2 er den britiske stjerneinstruktør Christopher Nolan, der blandt andet står bag Christian Bales ikoniske 'Batman'-trilogi lige nu i gang med filmoptagelser til filmen 'The Tenet' på Lolland i nærheden af badelandet Lalandia.

TV 2 Øst har tirsdag været i Rødbyhavn for at se nærmere på det hele, men blev mødt af afspærringer og patruljerende sikkerhedsvagter.

Lokalmediet hævder, at alle tilknyttede personer, heriblandt de lokale borgere, der arbejder på produktionen, har skrevet under på, at de intet må sige om produktionen.

Christophe Nolan.
Christophe Nolan. Foto: LOIC VENANCE
Vis mere

På den internationale filmdatabase IMDB.com kan man læse om 'The Tenet', at det er tale om et actionfyldt spiondrama med 'Twilight'-stjernen Robert Pattinson på rollelisten. Oscar-nominerede Kenneth Branagh og Michael Caine skulle også være med.

Filmen optages rundt omkring i verden. I sidste uge blev Robert Pattinson blandt andet set i Oslo, skriver norske Dagbladet.

Ved du noget om sagen, eller har du billeder eller video? Så tip os på krdn@bt.dk

Lokalavisen Folketidende skriver, at Hollywood-folkene begyndte at sætte deres ting op den 21. august.

»Vi har forpligtet os til tavshedspligt,« forklarer Service producer og partner, Christian Ryge fra Copenhagen Production Service til avisen.

Filmmediet Filmz skriver, at optagelserne foregår helt specifikt ved den lokale havvindmøllepark Rødsand 2 ud for Lolland. Mere er der endnu ikke sluppet ud.

Mandag slog en Benny Rasmussen 12 billeder op på Facebook af det afspærrede område, som du kan se herunder.

'The Tenet' er sat til at få premiere den 16. juli i 2020.