Efter Britt Bendixens beklagelige farvel til 'Vild med dans' har TV2 nu fundet en afløser for dommeren.

Og det bliver en gammel 'Vild med dans'-legende, der indtager den fornemme plads som dommer i danseshowet, afslører tv-kanalen.

Britt Bendixen havde ellers regnet med, at hun skulle tage endnu en sæson som dansedommer, men så blev det opdaget, at den 77-årige dommer havde alvorlige hjerteproblemer, og efter en nyligt overstået bypassoperation er Britt Bendixen ikke klar til endnu en sæson.

Så nu har TV2 været i arkiverne og fundet en tidligere 'Vild med dans'-deltager frem, som sågar har vundet tv-programmet to gange.

Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Britt Bendixen og Jens Werner.
Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Britt Bendixen og Jens Werner. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm og Jens Werner får således selskab af 44-årige Marianne Eihilt.

»Jeg blev beæret over, at jeg blev spurgt, om jeg ville sidde ved dommerbordet i år. Jeg skulle lige vende det et par gange med mig selv, for jeg havde ikke set for mig, at det nogensinde skulle blive aktuelt. Men jeg har en meget ydmyg tilgang til det,« siger Marianne Eihilt.

Det er otte år siden, hun selv var med i programmet for sjette og sidste gang og dansede med Tommy Kenter. Men inden da havde hun danset sig til toppen af podiet sammen med Robert Hansen i 2007 og med Joachim B. Olsen i 2008.

Desuden har hun siden gæsteoptrådt i programmet i forbindelse med 'Vild med dans – Knæk Cancer.'

Marianne Eihilt sammen med Tommy Kenter, da de deltog i programmet i 2011.
Marianne Eihilt sammen med Tommy Kenter, da de deltog i programmet i 2011. Foto: Jeppe Michael Jensen
Vis mere

Så Marianne Eihilt kender godt Britt Bendixen, og hun ved, at det er nogle store sko, hun skal udfylde. Hun har dog tænkt sig at bidrage til programmet på sin egen måde.

»Jeg skal ikke prøve at være Britt Bendixen – jeg skal være min egen. Som underviser bruger jeg ofte billeder, når jeg skal give gode råd til danseparrene. Det tror jeg vil gå igen, når jeg skal være dommer i Vild med dans,« siger Marianne Eihilt, der uden for tv-skærmen er vant til at fungere som dommer til dansekonkurrencer.

77-årige Britt Bendixen har været en fast del af dommerpanelet siden 2005. Og selvom hun egentlig havde takket ja til endnu en sæson - inden hun opdagede, at en operation ville spænde ben for det projekt - så har hun tidligere luftet, at det måske var tid til et generationsskifte.

»Jeg tror, det må være sidste år, jeg siger ja. Det må have en ende. Jeg synes, det trænger til nogle friske ansigter,« sagde Britt Bendixen til B.T. kort efter seneste sæson.