Der blev kæmpet om Anne Hockerups gunst, da hun i torsdagens finaleafsnit af 'Løvens hule' søgte investering i sin virksomhed First Drawing.

Hele tre løver var interesserede i at købe sig ind i virksomheden, som skaber kunstværker med udgangspunkt i børnetegninger.

Christian Arnstedt og Jacob Risgaard bød i fællesskab 150.000 for 50 procent af virksomheden, mens Jesper Buch tilbød 150.000 kroner for 49 procent.

Beslutningen var dog ikke synderligt svær at træffe, fortæller Anne Hockerup til B.T.

»Jesper har nogle fantastiske kompetencer, og jeg er ikke i tvivl om, at han kunne have hjulpet os, men Christian og Jacob er mere spot on i forhold til den rejse, vi gerne vil ud på,« siger den 39-årige iværksætter, der har stiftet virksomheden sammen med sin mand Lars.

»Det er klart, lige når man får tilbuddet og skal vende sig om, så overvejer man alle muligheder, men vi havde begge en god mavefornemmelse af Christian og Jacob, som vi tydeligt kunne mærke brændte helt vildt for konceptet.«

Efter en længere budrunde endte parret derfor med at takke ja til Christian Arnstedt og Jacob Risgaards sidste og endelige bud, der lød på 250.000 kroner for 49 procent af virksomheden.

Et valg, som naturligvis ikke faldt i god jord hos Jesper Buch, der kæmpede en brav kamp for at blive medejer af First Drawing.

Jesper Buch tilbød 150.000 kroner for 49 procent af First Drawing.
Jesper Buch tilbød 150.000 kroner for 49 procent af First Drawing. Foto: Linda Kastrup
Vis mere

»Super dejligt at få et knæk i selvværd og på selvtillid,« lyder det i programmet sarkastisk fra Just Eat-stifteren.

Selvom Anne Hockerup ikke har fortrudt beslutningen om at få to nye samarbejdspartnere i Christian Arnstedt og Jacob Risgaard, var det ikke helt uden skrupler, at hun endte med at sælge næsten halvdelen af virksomheden First Drawing.

»Det er klart, når man er nystartet og ikke ved, hvor stor en succes ens virksomhed kan blive, så er det ikke drømmen at afgive så stor en del, men når man får muligheden, så er man nødt til at gribe den,« siger Anne Hockerup og tilføjer:

»Havde vi kunnet komme af sted med at afgive mindre, havde vi selvfølgelig gjort det.«