Lyt til artiklen

'Friends'-stjernen Matthew Perry virkede en anelse rystet i promovideoen for den længe ventede 'Friends: The Reunion'-udsendelse.

Det har fået fans til tasterne, der er bekymret for skuespilleren bag Chandler-karakterens ve og vel. Det skriver Page Six.

Klippet viser den 51-årige skuespiller med et underligt blik og et anstrengt talemønster.

Klippet blev offentliggjort onsdag på YouTube og People Magazine. Selve udsendelsen kan ses på HBO fra 27. maj. Det blev optaget i april.

'Venner' blev et verdensomspændende fænomen. REUTERS/Handout/Jon Ragel
'Venner' blev et verdensomspændende fænomen. REUTERS/Handout/Jon Ragel Foto: REUTERS/Handout/Jon Ragel
Vis mere

Perry optrådte med de andre 'Friends'-stjerner Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer og Matt LeBlanc, hvor de talte om, hvordan det var at komme sammen igen for at skyde den legendariske sitcom en gang til.

Til spørgsmålet, om han nogensinde havde taget en souvenir fra sættet, lød Perry sløret, imens han svarede:

»Jeg stjal den kagekrukke, der havde uret på.«

Det er den sætning, der har fået fans af Perry og 'Friends' til at slå øjnene op, da han udtalte en under sh-lyd i begyndelsen af sætningen.

'Så lige People-interviewet og kan ikke forstå, hvordan Matthew Perry ser ud... Seriøst, det skærer i mit hjerte,' tweetede en fan efter at have set klippet.

En anden skriver: 'Det gør mig ondt at se Matthew Perry sådan, han ser bare ligeud, stirrer på tomrummet og taler langsomt.'

Perry har længe været åben om sine kampe med afhængighed.

Blandt andet efterlod en jetski-ulykke ham i en afhængighed af det smertestillende stof Vicodin.

Han har også før tilstået, at han ikke husker at have filmet flere sæsoner af 'Friends' på grund af hans trang til alkohol.

I 2018 tilbragte skuespilleren tre måneder på et hospital, da han var igennem gastrointestinal kirurgi, der er en behandling af sygdomme i gastrointestinalkanalen, herunder lever, galdeveje, pancreas og milt.

I promovideoen fortæller David Schwimmer, der spiller Ross i 'Friends', også, at samtlige skuespillere fra serien har haft sine kampe at kæmpe med i årenes løb.

»Vi har alle haft vores forhindringer undervejs, og i disse tider har det været rart at komme tilbage til basen,« udtaler Schwimmer i videoen.