Elvira Pitzner er flyttet til Dubai. Nu følger hendes tv-program 'Bare Elvira' efter.

Det bekræfter Discovery Networks Danmark over for Realityportalen.

Allerede i januar vakte det kritik, da Elvira Pitzner sammen med flere andre kendte, blandt andre Mikkel og Lea Hvidt Kessler, Nicklas Bendtner og Alva Madsen, rejste til Dubai.

Problemet var, at de rejste på et tidspunkt, hvor der var alvorlig bekymring for, at rejsende kunne bringe den sydafrikanske muterede corona smitte med hjem fra rejser. Derfor frarådede myndighederne alle unødvendige rejser til udlandet.

Dengang afviste Discovery Networks Danmark, at de var rejst med til storbyen. Men nu har piben fået en anden lyd.

Godt nok gælder rejserestriktionerne stadig frem til 20. april, men nu bekræfter produktionsselskabet over for Realityportalen, at de har sendt en videojournalist til Dubai for at filme nye scener til 'Bare Elvira'.

»Ja, det er korrekt, at produktionsselskabet kort efter påske besluttede at sende en vj (videojournalist, red.) til Dubai, der kan følge Elvira, hvor hun nu er bosat. Dette sker i forbindelse med optagelserne til sæson 2, som netop har fået premiere på discovery+. Alle retningslinjer fra myndighederne overholdes naturligvis i denne forbindelse,« skriver Lena Bøgild, der er direktør for kommunikation og pr hos Discovery Networks Danmark.

På sin Instagram-profil har Elvira Pitzner selv lagt flere videoer op, der afslører, at optagelser til programmet er i fuld gang.