Millionerne vælter ind hos diamantdatteren Elvira Pitzner.

Vi kender Elvira fra tv-serien 'Diamantfamilien'. Hun har sit eget tv-portrætprogram 'Bare Elvira'. Hun er indehaver af sit eget tøjbrand og så reklamerer hun for brands på sociale medier, hvor hun alene på Instagram har over 233 tusind følgere.

Hun har mange jern i ilden, og det får tydeligvis millionerne til at rulle ind.

Det viser et regnskab for Elvira Pitzners virksomhed, Braveheart 2020 Aps.

Sidste år landede den 23-årige influencer og iværksætter et overskud på 1,4 millioner kroner efter skat. Bruttofortjenesten i selskabet nærmede sig to millioner kroner.

Og Elvira har planer om at tjene mange flere penge.

Ifølge Finans.dk vil hun nemlig fokusere på at udvikle sit tøjbrand og lave flere investeringer.

Derudover har hun planer om at åbne en diamantforretning sammen med sin mor, Karina Pitzner, i Dubai, hvor Elvira bor i øjeblikket:

»Jeg forventer, at det kan gavne os begge to. Det er en sjov mulighed at drive noget sammen, og min mor kommer til at ramme bredere ved også at have noget uden for Danmark. Hun har oprettet sig en stor troværdighed og respekt derhjemme, men der er også en stor værdi at have noget europæisk i eksempelvis Dubai,« siger Elvira Pitzner til Finans.dk.

Elvira lægger stor vægt på, at hun ikke er født med 'en guldske i røven,' selvom hun kommer fra en velhavende familie.

Det vil hun vise i portrætserien 'Bare Elvira' – nemlig at hun kan stå på egne ben og er en benhård businesskvinde:

»Jo ældre jeg bliver, jo flere muligheder jeg har skabt for mig selv, og jo mere jeg har arbejdet, desto større respekt og anerkendelse føler jeg.«

»Det er også det, jeg vil vise i mit program: at jeg sagtens kan klare mig selv, for det er irriterende at blive mødt med fordomme om, at jeg har fået alt foræret, fordi min mor tjener godt og har et fint job. For hvad har det med mig at gøre?« har Elvira udtalt til Ritzau.