Anne Louise Hassing er lige om lidt både aktuel som fru Madsen i ottende sæson af 'Badehotellet' og som medforfatter til en bog med erotiske noveller.

Førstnævnte har hun efterhånden en del erfaring med, sidstnævnte er helt nyt terræn – som sådan.

»Jeg kan godt lide skriveprocessen og skriver en del – det har bare ikke være noget, der er blevet udgivet før,« fortæller den 53-årige skuespiller.

26. januar udkommer caster og pr-agent Elisa Lykke med bogen 'Kvinde fantasier', hvor en række kvinder – heriblandt Anne Louise Hassing – bidrager med hver deres erotiske novelle.

Arkivfoto: Anne Louise Hassing.
Arkivfoto: Anne Louise Hassing. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

»Konceptet er, at vi er anonyme (man kan ikke se, hvilke forfattere der har skrevet hvilke noveller, red.). Når det nu skulle være erotiske noveller, gav det måske lidt større frihed, hvilket jeg synes var rart, Men jeg er da stolt af min novelle og står ved den. Jeg synes, det er et fedt koncept.«

Anne Louise Hassing blev spurgt, om hun ville være med tilbage i august – nogenlunde samtidig med, at de gik i gang med at optage den nye sæson af 'Badehotellet'.

Og hvor hun som sagt er ny på bogmarkedet, så kender hun efterhånden sin rolle på det populære tv-hotel ret godt.

I dag kender vi hende som Lars Ranthes karakter Grosserer Madsens hustru, Therese, men i starten var hun faktisk tiltænkt en hel anden rolle.

Anne Louise Hassing og Lars Ranthe som hr og fru Madsen i 'Badehotellet'.
Anne Louise Hassing og Lars Ranthe som hr og fru Madsen i 'Badehotellet'. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Vis mere

»Jeg blev indkaldt til rollen som Molly Andersen, som Bodil Jørgensen jo spiller. Jeg syntes dog, at jeg havde været i den jyske afdeling med 'Krøniken' (hvor hun spillede den vestjyske Ida Nørregaard, red.), så jeg ringede til casteren og spurgte, om ikke der var noget andet,« husker hun tilbage.

»Jeg havde lyst til at kaste mig ud i noget andet, og så fik jeg lov til at give et bud på fru Madsen, hvilket jeg i dag er ret glad for.«

Anne Louise Hassing var allerede før 'Badehotellet' et etableret navn i tv- og filmbranchen, så på den måde har det ikke været en livsændrende at være en del af 'Badehotellets' enorme succes. Og så alligevel.

»Jeg synes, jeg kan mærke, at man er en af de 'hotte fra 'Badehotellet' – at der er mange i tv-branchen, der gerne vil lege med en. Men det var der måske også før. Jeg har været enormt privilegeret. Personligt har det nok givet den tryghed, at jeg har vidst, at jeg har haft det at vende tilbage til, hvilket har frigivet energi til andre egne projekter.«

Anne Louise Hassing (yderst til venstre) har tidligere spillet med i DR-serien 'Krøniken'.
Anne Louise Hassing (yderst til venstre) har tidligere spillet med i DR-serien 'Krøniken'. Foto: Jørgen Jessen
Vis mere

Det er endnu uvist, hvor mange sæsoner TV 2 vil lave af 'Badehotellet'. Anne Louise Hassing tænker dog, at hun vil være med så længe som muligt.

»Jeg elsker samværet med kollegaerne, vi har det så sjovt. Og så synes jeg, at hver sæson har noget nyt at byde på af nye udfordringer, så jeg tænker, at hvis vi får lov at fortsætte, vil jeg gerne være med.«