Anders Breinholt er aktuel med sit nye talkshow 'Breinholts'.

Og ude i kulissen har han en ganske særlig person, som faktisk altid er med i de ting, han laver.

Hun hedder Line Breinholt, og hun er både hans manager og hans kone gennem ti år.

»Hendes firma er co-producent på 'Breinholts'. Det er ret interessant. Vi mødte jo hinanden via arbejde, så det er meget naturligt, at vi også arbejder sammen om noget andet end bare mig,« forklarer Anders Breinholt.

Parret fandt sammen, da Line Breinholt blev hyret ind som hans manager i 2012, og det fortsatte hun så med at være, også efter hun og Anders Breinholt blev gift i 2014.

Men på trods af, at ægteparrets samarbejde strækker sig ud i både arbejds- og privatlivet, så bliver den 51-årige tv-vært og hans fire år yngre hustru ikke trætte af hinanden.

»Hvis vi ikke havde mødt hinanden gennem arbejdet, så havde det nok været anderledes, men jeg kender jo ikke andet. Så det har også altid været naturligt, hvis vi snakker arbejde klokken halv elleve om aftenen. Så er det ikke irriterende,« forklarer Anders Breinholt.

»Men der er da også nogle gange, hvor en af os siger, at det gider jeg ikke snakke om nu. Men det kunne lige så godt være noget som 'vi skal også have slået græsset' – det gider jeg heller ikke høre på!« lyder det med et grin.

Anders Breinholt med sin kone og manager Line Breinholt til fodboldkamp i Parken.
Anders Breinholt med sin kone og manager Line Breinholt til fodboldkamp i Parken. Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Det lyder så cheesy, men når man er soulmates – og det er man jo forhåbentligt, når man er gift og kærester og har børn sammen – så er der egentligt ikke så meget til det, andet end at det er fedt.«

Rent biologisk har Anders Breinholt og hustruen dog ikke fået børn sammen i løbet af deres 12 år lange forhold.

»Vi har ikke børn sammen, men det føler vi jo, at vi har,« forklarer Anders Breinholt.

»Fordi vi har boet sammen i så mange år, så børnene var jo små, da vi fandt sammen. Man er jo med til at forme dem. Det er faktisk ret fedt.«

Line Breinholt har de to døtre, 19-årige Ida og 15-årige Mie, mens Anders Breinholt har den 17-årige datter Ellen Maj.

»Så det er jo mine børn, og jeg kalder dem også mine børn alle tre,« sætter Anders Breinholt streg under.

Den næste spekulation i det lykkelige, lille familieliv er så, hvorvidt der skal holdes en stor fest, nu hvor ægteparrets kobberbryllup nærmer sig.

Den overordnede fremtidsplan er dog klar. De vil sælge huset og rejse verden tynd. Læs mere om det HER.