Red Bull giver vinger, hvis man skal tro energidrik-producenten. Men mon de anbefaler, at man drikker fem af de koffein- og sukkerholdige drikke, som 26-årige Mille fra Allerød indtager, om dagen.

»Jeg elsker den, og det er guld værd. Jeg ville ikke kunne leve uden,« siger alenemoderen, der er medvirkende i tirsdagens afsnit af TV3-programmet 'Luksusfælden'.

Ud over at det ikke er specielt sundt for hendes helbred, er det på ingen måder sundt for den 26-årige klinikassistents økonomi.

Programmets økonomieksperter, Kenneth Hansen og Gustav Juul, løfter således sløret for det høje beløb, som hun bruger på energidrikke om året.

Kender du en, der drikker flere energidrikke end Mille, så vil B.T. meget gerne høre fra dig på 1929@bt.dk eller på Facebook

»Det forholder sig sådan, at du drikker fem om dagen. Det er 1825 styk om året. Du har brugt 22.000 kroner på energidrikke. Det svarer til over to måneders  barselsdagpenge, som du er på lige nu,« siger eksperterne til hende i programmet.

Oven i afhængigheden af energidrikke er Mille ikke specielt god til at bruge sine penge fornuftigt. Udadtil vil hun nemlig gerne have, at det virker til, at alt er godt. Men i virkeligheden er hun ofte ked af det, når hun vågner.

Hun deler den hårde sandhed om sin barndom. At hun blev anbragt på et børnehjem, da hun var kun otte måneder gammel, fordi moderen var stofmisbruger og alkoholiker. Det kan se hende tale om i klippet forneden.

Ikke desto mindre er det selvforskyldt, at hun for anden gang er endt i registret for dårlige betalere - RKI. Hun er nemlig storforbruger af de kontroversielle kviklån. Lån, hvor der er skyhøje renter på.

»Jeg læser ikke dokumenterne, når jeg tager et lån. Det er, fordi jeg ikke gider bruge tid på at læse det gennem. Jeg ved også, at jeg er blevet afvist nogle gange. Så at læse det igennem hver gang for at blive afvist, så kunne jeg ikke bruge min tid på andet end det,« konstaterer hun.

Eksperterne kan afsløre, at Mille har optaget 25 lån for i alt 128.000 kroner. Den gæld er steget til over det dobbelte, og da 'Luksusfælden' besøger Mille, skylder hun sine kreditorer 289.000 kroner.

Det betyder, at hun har et enormt månedligt overforbrug. Pengene har hun brugt på shopping, sin datter, mad, fornøjelser, ting til hjemmet mv.

Se, hvorvidt hun er klar til at droppe sine energidrikke, og om eksperterne kan få hendes økonomi på ret køl igen, tirsdag klokken 20 på TV3.