Ambitionerne er store og derfor skal der åbnes ni restauranter mere i løbet af de næste to år, lyder meldingen fra Halifax Burgers, der for nylig åbnede en ny restaurant i Roskilde.

»Vi vil rigtig gerne ekspandere til resten af Danmark, og vi har et ønske om at være landsdækkende med 20 restauranter i 2020,« siger medejer og adm. direktør i Halifax Burgers Ulrich Bøving Dehler ifølge Ritzau Finans.

Over det seneste år er Halifax vokset med afdelinger i Lyngby, Hillerød og Køge foruden Roskilde.

Arkivfoto: Iris Vis mere

Burgerkæden tæller på nuværende tidspunkt således i alt 11 restauranter.

Den første restaurant åbnede i 2007 på Frederiksborggade i København, og nu er Halifax klar til at tage næste skridt, så kunder landet over kan søge aftensmad i menukortet.

Halifax har ifølge Ulrich Bøving Dehler skruet op for kapaciteten i centralkøkkenet, hvor alle ingredienser udover oksekød og ost produceres fra bunden af.

Centralkøkkenet kan nu levere ti gange så meget, som kæden sælger i dag, lyder det.

Den næste restaurant forventes at åbne i Slagelse til vinter.

En ny restaurant forventes at koste mellem tre og fire millioner. Det forventes, at de kommende restauranter bliver overskudsgivende inden for et halvt år.