Der blev skrevet historie i DR-programmet Løvernes Hule, da 12-årige Sara onsdag aften var på besøg for at bede om penge fra de fem løver.

Hun er nemlig den yngste, der nogensinde har medvirket.

Men det blev hurtigt tydeligt for de fem drevne forretningsfolk, at alder ikke er nogen hindring for Sara, der sammen med sin mor, Mia, snakkede sig til hele 675.000 kroner - Mia Wagner investerede 450.000 kroner for 20 procent af firmaet 'K for Kage', og JustEat-millionæren Jesper Buch investerede 225.000 kroner for 10 procent af firmaet.

Men samtlige løver var helt blæst væk af Sara, som fik Jan Dal Lehrmann til at udbryde:

Sara Nersting var med til at stifte virksomheden 'kforkage', da hun var blot otte år.
Sara Nersting var med til at stifte virksomheden 'kforkage', da hun var blot otte år. Foto: Anne Kring
Vis mere

»Du er jo et fuldstændigt forbillede for iværksætteri i en alder af 12 år ... Folk i midten af 20’erne skulle bare have lige så meget drive som dig.«

Den følelse af accept har gjort et dybt indtryk på pigen, der har givet sig selv titlen 'junior-direktør'.

»Det var super fedt, at der er nogle, der synes, det er sejt, det man laver. Og det er også sejt, at det er nogle kendte, der siger det. Da de sagde, 'jeg vil gerne give et bud', havde jeg det bare sådan 'YES',« siger hun til B.T.

Hun erkender, at hun var rystende nervøs, da hun skulle lave sit pitch på landsdækkende tv foran fem skrappe forretningsfolk, men hvis man tror, hun er en genert lille pige, tager man grueligt fejl.

Sara sørger selv for at folk får deres varer. (Foto: Anne Kring)
Sara sørger selv for at folk får deres varer. (Foto: Anne Kring)
Vis mere

»Jeg er en mega benhård forretningskvinde. Men jeg er hård på den gode måde. Jeg pisker ikke mine ansatte, men er for eksempel god til at lave aftaler med leverandører,« lyder det selvsikkert fra pigen, der i en alder af 12 år har fire års erfaring som selvstændig erhvervsdrivende.

Pengeindsprøjtningen fra løverne skal nu bruges på en medarbejder, der skal hjælpe Sara med at sælge sine kageprodukter, så Mia kan koncentrere sig om sin egen virksomhed, hvor hun sælger magneter.

»Vi er allerede i gang med at ansætte en. Og så hjælper Jesper Buch mig med at lave mit eget brand, så jeg ikke kun sælger leverandørernes varer, men også får fremstillet mine helt egne ting,« siger Sara.

Hvis alt dette ikke er nok for pigen, så kan hun vælge at fokusere på den nye webshop, som hun netop har startet sammen med sin 10-årige lillebror. Den hedder 'B for Badedyr', og sælger, ja, badedyr.