#flagfordanmark - støt landsholdet til EM på hjemmebane

Foto: Simon Baungård

DENNE KONKURRENCE ER SLUT. VINDERNE ER FUNDET OG KONTAKTET.

Når EM i fodbold fløjtes i gang 11. juni, bliver det startskuddet til en helt særlig slutrunde. For første gang nogensinde skal der nemlig spilles EM i herrefodbold på dansk grund, og det danske landshold skal kæmpe for at gentage succesen fra 1992 og bringe EM-trofæet hjem til Danmark.

Og DU kan være med til at støtte landsholdet!

De danske spillere har brug for al den opbakning, de kan få. De har brug for at vide, at hele landet står bag dem. Derfor inviterer B.T. og DBU alle danskere til at vise deres støtte ved at flage for Danmark og landsholdet under EM.

Du kan bidrage på mange forskellige måder! Hvad enten du hejser et dannebrogsflag i din flagstang, hænger det fra din altan, farver din græsplæne, maler hele dit hus rød og hvidt eller finder på din helt egen og kreative måde at vise det danske flag på.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bidrage til #flagfordanmark.

Tag et billede eller optag en video af, hvordan du flager for Danmark og send det til flag@bt.dk, så er du automatisk med i B.T.s store EM-konkurrence. Du kan også sende dit billede eller din video på sms til 1929 og skrive ‘Flag’ i tekstfeltet*.

Hver dag fra 1. juni og under hele EM-slutrunden trækker vi lod blandt alle flag-bidrag om en præmie bestående af en landsholdstrøje og et tørklæde. Til allersidst i slutrunden udvælger vi de fem bedste og mest kreative bidrag til #flagfordanmark, der hver vinder 2 billetter til en VM-kvalifikationskampen Danmark-Skotland i Parken til september.

Når du sender dine billeder/videoer til B.T., giver du samtidig lov til, at B.T. må bringe dine billeder/videoer som en del af vores kampagne #flagfordanmark i både videoer, digitalt og i avisen B.T.

Lad os sammen gøre Danmark rød og hvid - for landsholdet!

*Vær opmærksom på, at det ikke er alle mobilabonnementer, der kan sende videoer og MMS’er til 1929. Kan du ikke sende en video eller et billede på sms, så send i stedet på mail til flag@bt.dk.


KONKURRENCE-BETINGELSER:

EM-konkurrencen afholdes af B.T., Pilestræde 34, 1112 København K, CVR-nr.: 29 20 73 13

Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år, dog kan ansatte i Berlingske Media og medlemmer af deres husstande ikke deltage. Konkurrencen afholdes i Danmark og har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til os på flag@bt.dk.

B.T.reserverer sig retten til under rimelige omstændigheder at aflyse konkurrence(rne) på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Disse konkurrencer er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram. Facebook og Instagram har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.

Behandling af personoplysninger: I vores cookie-og-privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.

Hvad kan du vinde?

Når du deltager i #flagfordanmark konkurrencen, er du med i lodtrækningen om fodboldtrøjer og halstøklæder samt hovedpræmien på 5x2 VM billetter til Danmark-Skotland 1. september i Parken. Der uddeles alle hverdage en dagspræmie værende en fodboldtrøje og et halstørklæde. Efter EM udvælger vi de 5 billeder, der har været mest sjove og kreative og belønner de 5 vindere med hovedpræmien bestående af 2 VM billetter til Danmark-Skotland 1/9 2021. Vi sender præmierne umiddelbart efter vi har fundet vinderen. Vinderen afholder selv evt. udgift til præmieafgift. Læs mere på www.skat.dk.

Konkurrencen løber fra den 1. juni-11. juli 2021.

Du deltager i konkurrencen ved at indsende dit bedste, sjoveste og mest kreative EM billede eller video til flag@bt.dk, hvor du samtidigt indvilger i, at B.T. må bruge dine billeder/video i markedsføringen.

Sådan udtrækkes vinderne:

Der udtrækkes en tilfældig daglig vinder fra d. 1.6-11.7.2021 samt 5 vindere af hovedpræmien umiddelbart efter den 11.7.2021, som hver kan medbringe en ledsager. Vinderne kontaktes direkte. B.T. afholder ikke rejseomkostninger, og præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Kan vi ikke komme i kontakt med vinderen af præmien, trækkes en ny vinder efter 3 dage.

Hver dag offentliggøres dagens vinder af 1 fodboldtrøje og 1 halstørklæde på bt.dk samt i den næstkommende dags avis. Vinderne af hovedpræmien offentliggøres efter slutrunden.