Det er bemærkelsesværdigt, at grevinde Alexandra ikke nævner sin eksmand Martin Jørgensen med et ord, når den Hong Kong-fødte eks-prinsesse skal kigge tilbage på sine 25 år i Danmark.

Det mener i hvert fald panelet i sladdermagasinet 'Det, vi taler om', som tror, at der er ting, vi ikke har fået at vide - på trods af, at grevinden tidligere har været åbenmundet om det turbulente forhold.

I seneste udgave af B.T.s podcast diskuterer vært Ditte Okman, journalist på Her & Nu Nikolaj Vraa, tv-producent Thomas Heurlin og journalist Jacob Heinel Jensen sidstnævntes historie i Se & Hør, hvor grevinde Alexandra er blevet spugt til sit største øjeblik, i de år der er gået, siden hun kom til Danmark.

»Ud over at blive mor var det ubetinget mit bryllup med prins Joachim,« svarer grevinde Alexandra om brylluppet, der fandt sted i 1995 og endte med en - efter eget udsagn - lykkelig skilsmisse i 2005.

Prins Joachim og grevinde Alexandra ved deres bryllup i 1995.
Prins Joachim og grevinde Alexandra ved deres bryllup i 1995. Foto: KELD NAVNTOFT
Vis mere

Men som journalisten bag interviewet, Jacob Heinel Jensen, påpeger i ugens udgave af 'Det, vi taler om', så nævner hun ikke sit otte år lange ægteskab med Martin Jørgensen med et ord i interviewet.

»Der er ingen minder eller noget som helst, som hun har lyst til at fremhæve fra den tid,« vurderer han.

I afsnittet opruller panelet de historier, som ramte medierne i kølvandet på skilsmissen i 2015. Blandt andet kunne Se & Hør sidste år skrive, at Martin Jørgensen under ægteskabet havde fuppet grevinde Alexandra for et betydeligt millionbeløb, som et gældsbrev nu skulle sikre, at han ville komme til at afdrage, hvis han skulle komme til penge.

Ugebladet smækkede senere på forsiden, at Martin Jørgensen ved flere lejligheder havde inviteret tidligere 'X Factor'-vært Eva Harlou hjem i ægtesengen, når grevinde Alexandra og prinserne ikke var hjemme. Efter skilsmissen fandt Martin Jørgensen og Eva Harlou sammen.

Grevinde Alexandra, prinserne og Martin Jørgensen i 2012.
Grevinde Alexandra, prinserne og Martin Jørgensen i 2012. Foto: Asger Ladefoged
Vis mere

»Fint nok, at han boller med alle mulige damer - det er sgu da set før i verdenshistorien, men det er... hvad har man stået model til? Det er jo bare nogle af de historier, vi kender til, men hvad har der ellers været?« spørger Ditte Okman i 'Det, vi taler om' - men uden at få svar.

For hverken Martin Jørgensen eller grevinde Alexandra har kommenteret historierne direkte. Grevinden har dog aldrig lagt skjul på, at skilsmissen ikke var i nærheden af lige så lykkelig som den fra prins Joachim.

»Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen,« fortalte grevinden dengang til Ritzau.

Og i et stort interview med B.T. understregede hun, at det nok ikke ville blive til et varmt venskab denne gang.

»Jeg var hurtig og sikker i min beslutning. Jeg har ikke vaklet. Da den var truffet, var jeg klar til at komme videre,« fortalte hun om skilsmissen.

Hvor skilsmissen fra prins Joachim startede med en separation, så gik grevinde Alexandra og Martin Jørgensen direkte på nettet for at bryde ægteskabet.

»Ja. Og hvis der er en særlig grund til det, så går det hurtigt,« sagde grevinde Alexandra om den manøvre.

Og selvom hun ikke går i detaljer om 'den særlige grund', så er denne ærlighed sjælden, påpeger panelet i 'Det, vi taler om', der som underholdningsjournalister har oplevet bunkevis af pressemeddeleser fra eks-par, der alle fortæller den samme historie.

»I alle kendis-skilsmisser er det lidt: 'Vi er blevet enige om, at vi går fra hinanden'. Men i denne var der rent faktisk en der sagde: 'Vi har ikke fælles værdier'. Bum. Slut,« siger Jacob Heinel Jensen, inden Nikolaj Vraa supplerer:

»Martin kvitterede for de bemærkninger ved at sige, at det jo heller ikke var nogen drøm at være gift med hende. Der er altid tre versioner. Den en side, den anden side og sandheden. Om vi nogensinde får hele historien, det ved jeg faktisk ikke. Han har været bemærkelsesværdigt tavs.«