Måske er du en af dem, der er i tvivl, når du 16. november trisser ned i valgboksen for at sætte dit kryds ved kommunalvalget. For hvad skal du mon vælge?

Hos nogle vælgere er forvirringen total, og det er specielt, når det kommer til at vælge imellem de grønne partier. For hvad pokker er forskellen egentlig på dem? Bare i Københavns Kommune stiller seks forskellige grønne partier op, og her er det ikke fuldkommen tydeligt for enhver, hvordan de adskiller sig fra hinanden.

»Der skulle hellere fjernes nogle af partierne. Danmark er et lille land. Man må undre sig,« skriver B.T.-læser Lisbeth Wernberg-Møller for eksempel.

Én ting, som de alle har til fælles, er, at der skal der styr på klimaet.

Og det er netop en mission, som stifter af partiet Grøn Omstilling Esben Ingerslev har sat sig for.

»Jeg er bekymret for, hvordan klimaet og miljøet håndteres. Alle kræfter skal mobiliseres, så det omsættes til handling,« siger han.

Men hvordan adskiller Grøn Omstilling sig fra alle de fem andre grønne partier, der stiller op til valget i Københavns Kommune, der har helt samme hensigt med at redde planeten? Og er der overhovedet behov for alle de grønne partier?

I ugerne op til kommunalvalget 16. november giver B.T. mikrofonen til de oversete partier, som ikke er valgt ind og ikke får det store mediefokus.

Kommunalvalgskandidaten fra Grøn Omstilling Esben Ingerslev var fredag i B.T. Live for blandt andet at debattere, om der er for mange grønne partier.

»Det er meget godt, at der er flere om det, så man får vendt problemstillingerne på forskellige måder,« siger han.

Det er dog en holdning, der ikke er konsensus om blandt seerne på B.T. Live. En af de uenige er Peter Dahlgaard, der i en læserkommentar gav udtryk for sin mening.

»Efter Alternativets hykleriske opførsel skal der være færre partier. Ikke bare grønne partier,« skriver han.

Seeren Jan Erik Haagh bakker ham op.

»Stop nu. Det er sgu ikke nødvendigt med alle de fjolser i politik,« skriver Jan Erik Haagh.

Til gengæld var der andre i kommentarsporet, der var enige med Esben Ingerslev.

»Danmark har brug for så mange partier som muligt, så alle kan finde et parti, der gør, at de føler sig repræsenteret,« skriver brugeren 'RedDanmark Nu'

Ud over at Esben Ingerslev mener, at det er positivt, at der er flere grønne partier, som kæmper om stemmerne, fordi de i hans optik adskiller sig fra hinanden på visse punkter, har Grøn Omstillings kandidat også et par mærkesager, som han fører valgkamp på.

Et er dem er at bevare Amager Fælled.

»Det er så værdifuldt og nærmest unikt at have et område som Amager Fælled så tæt på København. Det skal vi værne om,« siger han.