Jeg SKAL arbejde - men jeg må ikke synge i min fritid.

For nylig i 'Debatten' hos Clement på DR 2 fik jeg en verbal fiskerlussing af Liberal Alliances Laura Lindahl:

»Du ser jo frisk ud. Du arrangerer demonstrationer og events - og du er meget aktiv på sociale medier. Hvorfor kan du ikke bare gå ud og tage dig et job,« sagde hun i programmet.

Øhhh - er det mig, som arrangerer al dette? Det var jeg ikke lige klar over. Det er nemlig ikke mig, som arrangerer den slags. I vores netværk har vi gode folk - som er ude på arbejdsmarkedet - som hjælper os med at arrangere. Det er IKKE mig. Vores netværk består af mange gode kræfter. Vi har journalister, djøf'ere og antropologer. Vi har folkepensionister og en masse andre gode folk, som hjælper os, fordi vi ikke kan selv pga. vores helbred.

Jeg kæfter kun op i samfundet - jeg har ikke kræfter til at arrangere.

Men hvorfor kan du ikke arbejde, kan du så fristes til at spørge.

Godt spørgsmål. Hvorfor kan jeg ikke det?

Jeg vil jo så gerne, fik jeg sagt på landsdækkende DR 2.

Nemlig, jeg vil så gerne arbejde, men jeg kan ikke så meget, som de liberale tosser vil have mig til.

Jeg er fysisk begrænset, og min stemme kan ikke bruges til telefonsalg med mere - dette er afprøvet. Stemmen er rusten og slidt af at råbe højt - og jeg er for i øvrigt også for tung til at sidde på skødet og spille sekretær.

Jeg kan på grund af store udfordringer med slidgigt i nakken og ryggen, samt tyndslidte skuldre og led i arme og fingre, ikke håndtere et job ved en computer, og derfor foregår alle mine skriverier via mobiltelefonen på de tidspunkter af døgnet, hvor jeg ligger ned på grund af smerter.

Hvis du kigger forbi min private Facebook-profil, så kan du der finde udtalelser fra jobcenteret, som vurderer, hvor lidt jeg kan, samt screenshots af mine mange lægeerklæringer, som klart fortæller, at prognosen er dårlig.

Jeg blev i programmet angrebet for mit tøjvalg. Jeg havde iført mig en T-shirt med teksten: 'Jobcentrets Ofre - vi synger røvhullerne ud af Christiansborg'.

Denne tekst gik lige i mavekulen på Liberal Alliances meget overophedede og hidsige fruentimmer Laura Lindahl. 'Du ser meget frisk ud,' sagde hun til mig. 'Jeg forstår ikke, at du ikke bare kan tage dig et arbejde.' Jeg tænkte, kære Laura Lindahl, du ser jo heller ikke dum ud, men kan jeg vurdere det?

Laura gav mig intet valg. Jeg må bedømme hende til at være uvidende. Hvordan kan man bedømme et andet menneskes arbejdsevne ud fra verbal kommunikation?

Jeg ser ikke syg ud på billeder, men hvis billeder af mig kunne tale - så ville du få ondt i ørerne af mine smerteskrig på udvalgte dage.

Da medicin ikke kan smertedække min krop, så må jeg bruge anden terapi, og det er nu blevet til en fritidsaktivitet, hvor mit mål er at synge røvhullerne ud af Christiansborg.

Hvem er røvhullerne?

Det er liberale kræfter fra Venstre, Socialdemokraterne og Liberal Alliance samt ikke mindst Rasmus Jarlov fra De Konservative - som i flæng fortæller de handicappede, at de SKAL arbejde.

Vi vil så gerne deltage - og de fleste af os har ifølge lovgivningen på beskæftigelsesområdet ret til, med de udfordringer vi har, et fleksjob eller en førtidspension. Men diverse liberale skabssociale fantaster fra blå slyngelstue har en mening om, at invalide borgere absolut og for enhver pris skal arbejde. Men hør nu her; hvad som er godt for dig, er nødvendigvis ikke godt for alle andre. Du skal ikke gøre dig til dommer for, hvad som er godt for mig. Du vil have, at jeg SKAL arbejde, men du vil ikke have, at jeg synger røvhullerne ud af Christiansborg. Hvad fanden er meningen?

#SerJegSygUd