En skade under lørdagens opsætning af 'Grease The Musical' har fået Silas Holst til at melde afbud på ubestemt tid, mens han kommer sig.

Har man købt billet til en af de kommende dages forestillinger, er der altså en risiko for, at man ikke får 'Vild med dans'-stjernen at se i hovedrollen som Danny.

»Silas fik en fibersprængning lørdag aften under finalenummeret på 'Grease The Musical'. Det har holdt ham ude af forestillingen siden da,« oplyser forestillingens producent, Jesper Winge Leisner fra One and Only Musicals, til B.T.

I stedet bliver Danny disse dage spillet af Christian Collenburg, der normalt spiller T-Birds-medlemmet Doody, hvilket har sat gang i en større rokade på scenen.

Mens Silas Holst er sygemeldt, vil han blive erstattet af Christian Collenburg, som her ses i midten af billedet.
Mens Silas Holst er sygemeldt, vil han blive erstattet af Christian Collenburg, som her ses i midten af billedet.
Vis mere

Og selvom Silas Holsts erstatning får masser af ros på de sociale medier fra dem, der så søndagens forestilling, så er der også flere, der begræder stjernens afbud.

Jesper Winge Leisner lover dog, at man gør, hvad man kan, for ikke at skuffe dem, der havde glædet sig til at se 'Vild med dans'-vinderen.

»Han kører hårdt på med genoptræning, og det forventes, at han allerede er tilbage én af de nærmeste dage – allersenest når opsætningen skal til Jylland i næste uge,« siger han.

'Grease The Musical' spiller i Falkoner Salen i København frem til 9. april. Herefter rykker forestillingen til Holstebro fra 12. april.

Til B.T. fortæller Silas Holst, at han arbejder benhårdt på at komme tilbage på musicalscenen hurtigst muligt.

»Det går bedre dag for dag, og jeg knokler som en hest med genoptræning for at være klar – hellere i går end i morgen,« skriver han i en sms.

»Min krop heler gudskelov hurtigt. Hurtigere end forventet.«

Og det er der brug for.

Silas Holst har nemlig haft et travlt forår og går en lige så travl sommer og efterår i møde. Efter 'Grease The Musical' kan han fra juni ses i 'Dirty Dancing', inden han fra september spiller hovedrollen som Christian i 'Moulin Rouge'. Derefter starter prøver til 'Saturday Night Fever', som han har hovedrollen i fra september næste år.

I december indledte han sammen med fire musicalkollegaer den storstilede 'The Boyband Tour'. Showet var så stor en succes, at der er annonceret ekstrakoncerter i flere byer i august.