Rasmus Seebach startede sin succesfulde musikkarriere sammen med sin storebror, Nicolai Seebach.

Men nu har Tommy Seebachs to sønner stoppet deres parløb. Det skriver Se & Hør.

Overfor B.T. henviser Rasmus Seebach gennem sin manager Nicolaj Bundesen til samme udtalelse, som han har givet i ugebladet.

»Det er rigtigt, at min brors og mit samarbejde er ophørt. Alle, der kender mig, ved, at familie betyder alt for mig. Derfor er jeg rigtig ked af, at Nicolai og jeg ikke har kunnet finde en løsning sammen,« udtaler Rasmus Seebach.

Rasmus Seebach og broren Nicolai har ellers altid været meget tætte. Brødrene laver både investeringer og musik sammen, hvilket startede med rapgruppen G-Bach i slutningen af 90erne. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Rasmus Seebach og broren Nicolai har ellers altid været meget tætte. Brødrene laver både investeringer og musik sammen, hvilket startede med rapgruppen G-Bach i slutningen af 90erne. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix Foto: Bent Midstrup
Vis mere

Rasmus Seebach har hverken overfor Se & Hør eller B.T. ønsket at kommentere sagen yderligere.

Dog siger den 43-årige popmusiker til Se & Hør, at han ikke genkender ugebladets 'udlægning af forløbet'.

Se & Hør skriver, at brødrene end ikke kan 'være i stue sammen', efter Rasmus Seebach smed broren ud af et fælles musikfirma for ikke at skulle dele indtægterne med ham.

»Det er korrekt, at vi er ved at splitte firmaet op, men jeg har ikke yderligere kommentarer,« siger Nicolai Seebach til ugebladet.

Rasmus Seebach og Nicolai Seebach - og deres søster Marie Seebach - er børn af den afdøde dansk top-legende Tommy Seebach og Karen Seebach. Foto: B.T. Arkiv.
Rasmus Seebach og Nicolai Seebach - og deres søster Marie Seebach - er børn af den afdøde dansk top-legende Tommy Seebach og Karen Seebach. Foto: B.T. Arkiv.
Vis mere

Rasmus Seebachs manager Nicolaj Bundesen - som selv har investeringsselskabet Bundesen og Seebach Invest ApS med brødrene Seebach - har overfor B.T. heller ikke ønsket at kommentere sagen.

Helt tilbage i 1999 sprang Rasmus Seebach og storebror Nicolai ud som hip hop-duoen G-Bach.

Siden holdt Nicolai Seebach sig i kulissen, hvor han har været med til at producere og skrive størstedelen af Rasmus Seebachs mange hits - lige siden solodebutten med 'Engel' i 2009.

»Hvis ikke vi var brødre, er det ikke sikkert, vi ville blive ved med at arbejde sammen. Vi skændes jo også. Men vi hænger på hinanden, og det ved vi jo godt. Så vi arbejder videre – måske også ud over den grænse, man ellers ville have sat,« sagde Nicolai Seebach dengang efter det første hit til Ekstra Bladet.

Rasmus Seebach er i dag en selvstændig solomusiker, men nu skal han ikke længere samarbejde med sin bror Nicolaj Seebach, som ellers har været med til at producere og skrive størstedelen af hans hit gennem hele karrieren.
Rasmus Seebach er i dag en selvstændig solomusiker, men nu skal han ikke længere samarbejde med sin bror Nicolaj Seebach, som ellers har været med til at producere og skrive størstedelen af hans hit gennem hele karrieren. Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix
Vis mere

Rasmus Seebach og Nicolai Seebach har -  ifølge CVR-registeret fortsat - produktionsselskabet TOP NOTCH MUSIC I/S sammen.

Derudover har de koncertvirksomheden Brdr. Seebach ApS og holdingselskabet TOP NOTCH INVEST ApS.

Igennem det fælles holdingselskab ejer brødrene desuden musikmanagementselskabet TOP NOTCH MANAGEMENT ApS, samt investeringsselskabet sammen med manageren, Nikolaj Bundesen.

Rasmus Seebach ejer desuden selvstændigt virksomheden RCS Drift ApS, hvorigennem han udgiver musik og besidder rettighederne til den musik.

Rasmus Seebach og Nicolai Seebach er yderligere involveret i flere investeringsselskaber sammen. 

Det gælder ikke mindst deres ejendomsinvesteringsselskab S & S Ejendomsinvest, hvorigennem brødrene netop har solgt et luksusboligbyggeri i Hellerup til den berygtede århusianske rigmand, Peter Krogsgaard Jørgensen.