Hun er glad hver dag, hun går på arbejde. Elsker at træde ind gennem Tivolis magiske port, fortsætte til Glassalen, sætte sig i sminken og gå på scenen. Men ikke alt er rosenrødt.

»Gu’ bliver man ked af det. Man bliver da pisseirriteret,« siger 77-årige Lisbet Dahl ligeud.

Efter 33 sæsoner af Cirkusrevyen stoppede hun som bekendt sidste år og kunne som revyens ukronede dronning med sindsro have gået på pension.

Men i stedet kastede hun og kapelmester James Price sig ud i et nyt eventyr: at genoplive Tivolirevyen, som i 24 år havde været sat på pause.

En uge før premieren lagde Lisbet Dahl ikke skjul på, at der var nerver på.

»Lidt nervøs er jeg, for på det her tidspunkt ved jeg ikke, hvad jeg sidder med,« som hun dengang fortalte til B.T.

Står anmelderne til troende, havde hun grund til at være nervøs. Stjernerne dryssede nemlig ikke ned over den genopståede revy.

B.T. gav den således tre ud af seks stjerner og mente, at den virkede støvet og umoderne, mens Ekstra Bladet sad tilbage med en følelse af at »være til en revy i 1980erne med en foruroligende mangel på originalitet.«

Også Jyllands Posten holdt sig til tre stjerner og kaldte den »Bakkenkomik uden skarpe kanter.«

Præsentation af revyholdet til pressemødet før premieren. 
Præsentation af revyholdet til pressemødet før premieren.  Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Vis mere

I Politiken var dommen endnu skrappere:

»En lagkagerevy, hvor der både mangler creme, syltetøj og flødeskum, og hvor bundene forekommer købt i et nærliggende supermarked med fødevarer, der har overskredet sidste salgsdato,« lød det fra anmelderen, der tildelte den to af seks hjerter.

Fælles for alle anmeldelser var, at den blev sammenlignet med Lisbet Dahls gamle hjemmebane, Cirkusrevyen, som i år har fået overdådige roser med på vejen.

Og det er altså de lunkne anmeldelser, der gør Lisbet Dahl ked af det.

»Men så er det heller ikke værre,« understreger hun.

»Der er stort set udsolgt. Og vi får stående ovationer, når vi er færdige. Publikum er rigtig glade for den,« siger Lisbet Dahl om dem, den trods alt er lavet for.

»Så jeg har det dejligt. Jeg har det godt. Og er efter mange måneders forberedelse dér, hvor jeg faktisk føler lidt, at jeg har fri. For jeg kan slappe af om dagen.«

Tivolirevyen kører frem til 5. august.