Hilda Heick har siden sidste lørdag været udsat for et hackerangreb, og situationen er uændret.

Og dog.

Til B.T. fortæller den 76-årige sangerinde, at hun på sin nyoprettede profil på Instagram nemlig er blevet forsøgt afpresset af hackeren.

»Jeg får en besked, hvor der står: 'Du kan få din instagramprofil tilbage for 1.000 dollar (svarende til 7.000 danske kroner, red.)',« fortæller Hilda Heick, oven på at en ny omgang beskeder fredag blev sendt til Hildas følgere, heriblandt B.T., og fortsætter:

»Så skriver jeg tilbage: 'Jeg har anmeldt dig', og siden har jeg ikke hørt mere.«

Netop afpresningsforsøget sætter da også sindet i kog hos den folkekære sangerinde.

»Jeg bliver simpelthen så vred. De skal ikke tro, at de kan afpresse mig, for jeg bliver så rasende over sådan nogle forbrydere,« lyder det fra Hilda Heick, der med et lille grin fortsætter:

»Hvis jeg møder sådan en person i virkeligheden, får jeg jo lyst til at ruske i vedkommende og sige: 'Nu bliver du sat på vand og brød i en uges tid uden nogle medier, du kan komme i kontakt med'. Isolation er nok det værste man kan byde sådan en person.«

Hackingen af kontoen blev meldt til Instagram, hvor hun skulle sende en video af sit ansigt, men på nuværende tidspunkt har hun ikke hørt noget fra det sociale medie, fortæller hun.

Både komiker Lasse Rimmer og tv-vært Peter Ingemann har siden hackingen af Hilda Heicks profil delt screenshots af deres samtaler med hackeren, og faktisk får Hilda Heick stadig beskeder på Messenger fra folk.

Derfor har hun et klart ønske.

»Jeg har det sådan, at hvis jeg bare kan få slettet den (profilen, red.), så kan vi starte forfra,« siger Hilda og kommer med en afsluttende opfordring til alle der er blevet kontaktet:

»Hvis man klikker på linket, bliver man hacket. Så hold nallerne væk!«

Chefredaktør for Avisen.dk Per Kuskner fortæller i seneste episode af 'Det, vi taler' om, at han blev offer for Hilda Heicks Hacker, hør mere om det her.