Genoveva Casanova fortæller nu, at hun står i en svær situation.

For efter det spanske medie Lecturas udgav billeder af hendes og kronprins Frederiks møde i Madrid for tre uger tilbage, beskriver hun, at hun er 'knust'.

»Tilgiv mig, men jeg kan ikke tale. Jeg er knust,« lyder det kort fra den mexicanske model til det spanske medie Vanitatis.

Forinden har det ikke været meget, som den 46-årige mexicanske model og filantrop har ønsket at sige, efter billederne af hende og den danske kronprins, der går tur, spiser på restaurant og overnatter sammen, er gået verden rundt.

Genoveva Casanova og det danske kongepar. Fotos: Ritzau Scanpix
Genoveva Casanova og det danske kongepar. Fotos: Ritzau Scanpix
Vis mere

Kongehuset beskrev det spanske medie Lecturas historie med billederne som 'rygter og insinuationer', mens Genoveva Casanova selv benægtede antydningen af romantik, som hun kaldte 'blottet for sandhed' og 'ondsindet'.

Men chefredaktøren for Lecturas fastholdte i det spanske morgenprogram 'Espejo Público', at han havde en håndfast historie.

»Magasinet har udgivet nogle billeder, som helt sikkert udgør den mest komplette rapport, jeg har udgivet i mine tyve år i denne del af den journalistiske branche, det hele er der. Billederne taler for sig selv,« lyder det fra chefredaktøren Luis Pliego.

Kronprins Frederik har endnu ikke personligt kommenteret billederne.

Men Genoveva Casanova har offentliggjort, at hun har fået advokater på sagen, da hun betragter historien som en krænkelse af hendes 'sandhed og privatliv'.

Hør seneste afsnit af B.T.s royale podcast 'Kongehuset bag kulissen' her.