Elvira Pitzner er blevet forlovet med kæresten Mortada Haddad.

Det bekræfter hun nu i en story på Instagram.

»Ps. Jeg er forlovet. Har nærmest været for genert til at dele det, men I said YES,« skriver diamantdatteren her.

På sine sociale medier har hun ligeledes delt, at hun i en perlebesat, hvid kjole søndag holdt en stor fest, hvor både hendes og kæresten Mortada Haddads familier var inviterede.

Med denne story afslørede Elvira Pitzner, at hun og Mortada Haddad skal giftes.
Med denne story afslørede Elvira Pitzner, at hun og Mortada Haddad skal giftes. Foto: Instagram
Vis mere

'Jeg er IKKE gift … endnu,' skrev Elvira Pitzner her.

B.T. forsøgte i den anledning at høre både Elvira Pitzner og Mortada Haddad, hvorvidt de var blevet forlovede.

»Jeg har ingen kommentarer,« lød den høflige afvisning her tidligere på tirsdagen fra Mortada Haddad.

Mens Elvira Pitzner ikke vendte tilbage på B.T.s henvendelser, har hun nu i stedet tyet til sine sociale medier for at bekræfte forlovelsen med Mortada Haddad.

Det samme har Mortada Haddad gjort.

'Elvira og jeg er begejstrede for at fortælle, at vi har besluttet os for at binde vores liv sammen gennem forlovelse,' skriver han i en story på sin Instagram-profil.

Elvira Pitzners far, Hans Helmgaard Kristiansen, ville da også 'lade de unge mennesker om at afsløre anledningen', forklarede han tidligere på dagen til B.T.

»Men det var en fest fyldt med kærlighed, hvor to kulturer mødtes på bedst mulige måde. Det viser bare, hvor betydeligt og foreneligt, det er, når man vil det og ønsker at bruge hinanden. Alle havde en fantastisk aften,« forsikrede Elvira Pitzners far.

Mortada Haddad er selvstændig og har blandt andet haft succes med en datingapp for mellemøstlige. Foto: PR
Mortada Haddad er selvstændig og har blandt andet haft succes med en datingapp for mellemøstlige. Foto: PR
Vis mere

Han bekræftede ligeledes, at det var første gang, han mødte Mortada Haddads familie.

»Ja, og det var dejlige mennesker,« lød det fra Hans Helmgaard Kristiansen, der også lovpriste sin »fantastiske svigersøn«.

Elvira Pitzners mor, Katerina Pitzner, var ikke med til festen, der altså formentligt var en forlovelsesfest, og hun er heller ikke vendt tilbage på B.T.s henvendelser.

I et opslag på Instagram efter festlighederne giver hun dog en kryptisk melding.

'I det klare lys erkender jeg, at jeg dybest set heller ikke kan vide, hvad det bedste er for andre, end ikke mine nærmeste, på deres rejse gennem livet. Også selvom om de indimellem går åbenlyst i, noget der ligner, den forkerte retning,' skriver Katerina Pitzner eksempelvis her.

'Der ligger også megen læring i at kunne se til, mens de frygtløse bevæger sig ud på isen og samtidig kunne have tillid til, at de selv kan svømme ind til bredden,' lød det videre.

Tidligere på måneden bekræftede Elvira Pitzner for første gang, at hun og Mortada Haddad var kærester.

Parret blev anmeldt og anholdt for utroskab i Dubai i december af Elvira Pitzners daværende ægtemand Milad Saadati, og efter tre måneders tilbageholdelse endte parret med at blive frikendt for anklagerne.

Katarina Pitzner med to af sine døtre, Thalia og Elvira Pitzner, omkring sig.
Katarina Pitzner med to af sine døtre, Thalia og Elvira Pitzner, omkring sig. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Vis mere

Undervejs i sagsforløbet søgte Elvira Pitzner om skilsmisse fra Milad Saadati, og i marts fik hun så endelig skilsmissen registreret som gældende fra august – og dermed altså før, hun og Mortada Haddad sammen rejste til Dubai.

Efterfølgende stod Elvira Pitzner og Mortada Haddad så frem som kærester – og nu røber parret altså, at de er blevet forlovede.