Hvis du ved noget om sagen, må du gerne sende et tip til BT på 1929@bt.dk. Se videoen fra TV Syd øverst i artiklen, hvor en bilist fortæller, hvordan hun blev vidne til et stenkast natten til onsdag.

Politiet er igen på bar bund i stenkast-sagen fra 2016, hvor en 33-årig kvinde mistede livet og en mand blev invalid, da en 30 kilo tung sten blev kastet fra Langesøvej-broen på Fynske Motorvej på Fyn og røg igennem bilens tag.

I december sidste år oplyste politiet ellers, at de havde afgørende nyt.

Politiet havde fundet et DNA-spor på én af de møllesten, der blev kastet fra en bro på Spedsbjergvej på Fyn i september 2017 - tæt på det dræbende stenkast fra 2016. Det spor matchede et andet DNA-spor, der var blevet fundet på nogle sten, som var blevet brugt i en række hærværkssager mod private boliger i Tarup på Fyn - også tæt på stenkast-drabet.

Efter fundet var politiet sikre på, at fire af de alvorlige stenkast - herunder hæværkssagerne, stenkastet fra 2017 og fra det dræbende i 2016 - var begået af den samme person.

Men nu har politiet nedslående nyheder: Sporet førte ingen veje.

»Vi fandt DNA ved hændelsen i september 2017, der matcher tre hærværkssager i Tarup. Men med hensyn til sagen fra 2016 er vi meget langt fra at kunne pege på en gerningsmand. Det er ikke lige nært forestående. Lige nu har vi intet, der peger mod en gerningsmand. Vi har hverken signalement eller motiver eller noget DNA-match i vores register,« siger Per Lydiksen Laursen, efterforskningsleder i sagerne om de alvorlige stenkast fra fynske motorvejsbroer.

Efterforskningslederen beder igen borgere om at stå frem, hvis de har oplysninger om, hvem der kunne stå bag.

»Den eneste måde, vi kan komme videre nu, er via borgere, der skal hjælpe med at pege på personer,« siger han.

Herunder kan du se et overblik over de mange stenkastsager.

'Det går ikke godt'

I stenkast-sagen fra motorvejsbroen ved Langesøvej i august 2016 blev den 33-årig kvinde Nelli Gossmann fra Tyskland dræbt på stedet, mens hendes 36-årige mand Andreas blev svært handicappet efter ulykken. Familien var på hjem til byen Recklinghausen efter en ferie i Sverige, da bilen blev ramt lidt efter kl. 04 om morgenen.

I en mail til BT fra august 2017 skrev de pårørende:

'Det går ikke godt for Andreas. Hans tilstand har ikke rigtig forandret sig. Han er blind, har store hukommelsesproblemer og er døgnet rundt afhængig af hjælp. Han skal være i pleje resten af sit liv.'

Parrets 5-årige søn slap uskadt fra ulykken og bor i dag hos sine bedsteforældre.

'Det går for så vidt godt med sønnen. Han bor hos sine bedsteforældre, og vi ved ikke, hvornår eller om han og Andreas nogensinde kommer til at leve sammen,' skrev de pårørende i august et år efter ulykken.

I løbet af 2016 og 2017 blev der kastet 34 sten fra motorvejs-og gangbroer.