Da Jeanne for snart ni år siden blev alene efter et længerevarende forhold, var hun klar til at se, hvad singlelivet havde at byde på. Derfor oprettede hun profiler på diverse datingsider - dog uden at vide, at det skulle blive startskuddet på et langt medlemskab i en swingerklub.

Jeanne har af hensyn til sine pårørende frabedt sig, at vi bruger hendes efternavn.

»På datingsiderne så jeg hele tiden reklamer for Tucan-swingerklub, og jeg tænkte: 'Hvad er det?',« fortæller Jeanne og tilføjer:

»Jeg havde alle fordomme: at det var gamle mænd, og folk der tog imod alt, de fik tilbudt, og at det var snusket og beskidt. Men jeg var også nysgerrig.«

Jeanne begyndte at spørge i chatten på singlesiderne, hvad folk vidste om swingerklubben, og der gik ikke længe, før der kom tilbud fra folk, der ville vise hende klubben. Efter at have snakket frem og tilbage med et par stykker, lavede hun en aftale med et ungt par på 19 år, som selv havde besøgt Tucan flere gange.

»Jeg var mega nervøs. Jeg havde stadig tanken i baghovedet om, at jeg skulle ud til en masse klamme, gamle mænd, der stod og gokkede den af alle steder. Jeg forestillede mig det værste,« fortæller Jeanne, som dog var for nysgerrig til ikke at tage af sted.

Da hun trådte ind i Tucan-swingerklub, fik hun hurtigt manet sine fordomme til jorden.

»Alle aldersgrupper fra 18 år og op efter og alle kropstyper var repræsenteret. Det var ligesom at tage et udsnit fra en gågade og putte det ind på en klub - også bare med mindre tøj på,« siger hun smilende.

Jeanne selv dukkede op i et par cowboybukser og en pæn trøje. Men da klokken ramte 21, skulle man være omklædt til dresscode - noget, der var frækkere at se på.

»Jeg havde været ude og købe nyt undertøj, så det tog jeg på. Jeg følte mig meget nøgen, men ligeså snart jeg så mig omkring, tænkte jeg: det er alle andre jo også,«

Med sit nyfundme mod besluttede Jeanne sig for at gå en tur i spaen. Her faldt hun i snak med en fyr, som hurtigt viste interesse og spurgte hende, om hun havde lyst til at 'lave noget'.

»Jeg tænkte: 'Ueha, det ved jeg ikke lige'. 'Måske senere' fik jeg vidst sagt. Inden jeg vidste af det, sad vi og kyssede og pillede lidt ved hinanden. Så stod vi op fra spaen, fandt et rum og dyrkede noget sex,« siger Jeanne og tilføjer:

»Da vi var færdige, sagde vi pænt tak til hinanden, gik ud og drak en øl i baren, og så var det det.«

Få timer forinden havde hun stået derhjemme og besluttet sig for, at hun ikke ville dyrke sex på sit første besøg i swingerklubben, men de overraskende omgivelser og den gode stemning havde fået hende til at ændre mening - hun var solgt. Faktisk i en sådan grad, at hun kom tilbage allerede dagen efter.

I dag er Jeanne 41 år og har været fast inventar i klubben i otte år - og så har hun har fået opfyldt fantasier, som hun ikke engang vidste, hun havde.

»Inden jeg begyndte at gå i swingerklub, havde jeg et forholdsvist kedeligt sexliv. Jeg havde aldrig fået en orgasme før,« fortæller Jeanne, som blandt andet har været sammen med par, piger, haft trekanter og gruppesex under hendes besøg i klubben.

Selvom hun har prøvet meget, er der dog stadig én fantasi, som hun drømmer om at få opfyldt:

»I fremtiden kunne jeg godt tænke mig et gangbang med en masse lækre, unge fyre,« fortæller Jeanne bramfrit.