Restaurant Vejlegårds ejer, Amin Skov, blev fundet bevidstløs og hårdt medtaget uden for sit brændende spisested
Restaurant Vejlegårds ejer, Amin Skov, blev fundet bevidstløs og hårdt medtaget uden for sit brændende spisested
Af ukendte årsager brød Restaurant Vejlegården i nat i brand, og redningsfolk fandt her restauratør Amin Skov liggende bevidstløs i restauranten.

Amin Skov er i øjeblikket indlagt på Vejle Sygehus, forklarer hans ven Erik Guldager.

- Han ligger på intensivafdelingen. Ifølge hans familie er han forbrændt i hovedet og på kroppen, og han er i respirator, som følge af en røgforgiftning, forklarer Erik Guldager til bt.dk efter han har været i kontakt med Amins familie.

- Amins kone er selvfølgelig dybt rystet over situationen, og hun fortalte, at hun har været i svag kontakt med Amin en enkelt gang, hvor han forsøgte at sende nogle signaler med fingrene, som hun ikke kunne forstå, siger han, og forklarer, at signalet bestod af to fingre. 

- Men hvad betyder det lige? Betyder det, at der var to personer i restauranten eller, at klokken var to? Vi aner det ikke, så vi må vente på, at han kommer til sig selv.
 
Vejlegården


Omstridt restaurant i Vejle tager atter overskrifter
Erik Guldager mener, at nattens brand er en trist kulmination, på den månedlange konflikt der har været mellem 3F og Restaurant Vejlegården, efter at sidstnævnte tegnede ny overenskomst med Krifa. 

- Ligegyldig hvad synes jeg, 3F har et kæmpe ansvar i at den her konflikt nu er nået så langt ud, både hvad angår deres hårde retorik, og deres handlinger. Det er simpelthen så trist, og jeg er dybt berørt, og føler med Amin, siger han. 

Erik Guldager havde sammen med Amin Skov arrangeret et julearrangement på Restaurant Vejlegården med Gløgg og æbleskiver i dag klokken 14. Det bliver dog formentlig ikke til noget efter nattens brand. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.