Emilie Meng er blevet fundet død af politiet.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Juleaftens dag blev der fundet en død person i en sø ved Borup på Midtsjælland. Og det var den forsvundne Emilie Meng. Liget af Emilie Meng bar præg af at have ligget i søen længe, oplyser politiet.

Politiet skriver:

'Liget blev overført til Retsmedicinsk Institut, hvor det blev 100% fastlagt, at der var tale om den eftersøgte Emilie Meng fra Korsør, der forsvandt i juli måned 2016 fra Korsør.'

Liget af Emilie Meng blev fundet mere end 60 kilometer fra Korsør Station, som var det sidste sted, den dengang 17-årige pige blev set i live.
Liget af Emilie Meng blev fundet mere end 60 kilometer fra Korsør Station, som var det sidste sted, den dengang 17-årige pige blev set i live.
Vis mere

Emilie Mengs familie er underrettet om fundet.

Hvad der præcis er sket med Emilie Meng, oplyser politiet dog ikke noget om.

I forbindelse med fundet af Emilie Meng har Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi, som har deltaget i eftersøgningen, indkaldt til pressemøde. Det sker 20.30 på politistationen i Vordinborg.

18-årige Emilie Meng blev sidst set søndag den 10. juli klokken 04 om morgenen, hvor hun tog afsked med to veninder på Korsør Station. Klokken 9.30 skulle hun være mødt på arbejde som kirkesanger i Korsør Kirke, men hun mødte aldrig op.

Fra stationen skulle hun gå cirka to kilometer alene gennem byen for at nå hjem til forældrenes hus i byens centrum. Hun kom aldrig hjem.

Siden har politiet sat store ressourcer ind for at finde Emilie, mens hundredvis af frivillige ligeledes har ledt efter hende i nærområdet.

Politiet har modtaget adskillige henvendelser fra folk rundt om i landet, men hidtil har ingen ledt dem på sporet af Emilie Meng. Hun var iført en sort langærmet cardigan med en sort blondebluse under, blå jeans og blå Adidas-sko, da hun forsvandt.

Tilbage i oktober kunne BT afsløre, at en række personer fra gruppen 'Forsvundne Personer' havde overvåget den 67-årige pensionist Finn Petersen, der bor i Korsør. Overvågning førte til, at politiet ransagede Finn Petersen og naboens hjem fem gange uden at finde noget.

Hertil har en 33-årig mand fra Kolding-området været sigtet for manddrab i forbindelse med sagen, men han var i oktober ikke længere under mistanke, oplyste politiet til BT.