De kommer i forskellige former, smagsvarianter, med creme og med flødeskum. Men én ting er sikkert. 

Danskerne er ellevilde med fastelavnsboller. 

Og begejstringen er i den grad til at få øje på hos Salling Group, hvor de sælger fastelavnsboller i millionvis på denne tid af året. 

Hvis du tæller alle de forskellige varianter sammen, bager Salling Group over 4,5 millioner fastelavnsboller i perioden fra den 2. januar til 3. marts.

Det skriver TV 2 Østjylland, der har været et smut forbi supermarkedsgigantens bageri i Årslev ved Aarhus. 

Her får de bagt mellem 4000 og 5000 fastelavnsboller i løbet af en enkelt nat.

Hos Salling Group har man også set en stor stigning i efterspørgslen på de søde boller. For bare seks år siden producerede de 3,5 millioner fastelavnsboller i perioden. 

Og det er ikke kun Salling Group, der er at finde på fastelavnsbollemarkedet. Også det fornemme hotel Hotel d'Angleterre har taget den moderne spise til sig – og gjort det sin egen. 

En bolle beklædt med kaviar og bladguld kan nemlig blive din for den nette sum af 345 kroner. Læs mere om det HER