For nogle år siden begyndte debatten om fastelavnsbollepriser for alvor at tage fart, men nu har priserne for den populære bolle nået usete højder.
Man kan nemlig lige nu købe en fastelavnsbolle hos luksushotellet D'Angleterres bager Maison, som med kaviar og bladguld oven på koster den nette sum af 345 kroner. Noget, ikke alle er imponerede over.
Det er ikke til at sige, om det er pris eller ingredienser, som vækker forargelse. Man kan dog se på bagerens facebookside, at der til opslaget om den nye fastelavnsbolle er kommenteret 'klamt'.
Foruden creme, bladguld og altså fiskeæg består fastelavnsbollen også af en karamelcreme, som man finder indeni.
Den kommer i både en lyserød pose og en stor lyserød æske. Kaviaren får man med ved siden af i sin egen lille dåse, og dem skal man selv putte på det pyntede wienerbrød.
Hvis man har lyst til selv at smage den dyre fastelavnsbolle, men ikke ved, om den er pengene værd, kan man de nærmeste dage følge med her på B.T., hvor vi har ladet konditor Nanna Pörtner smage herligheden på en video.
Hun har smagt mange sjove ting, og hendes reaktion er måske ikke, som man ville forvente, kan vi allerede nu afsløre.