Det har skabt stor undren hos rigtig mange danskere, at supermarkedskæderne Føtex og Bilka fra onsdag er begyndt at sælge pakker med både oksekød og kylling blandet sammen.
Anna Marie Nielsen på 78 år er en af dem, der simpelthen har fået nok.
»Jeg synes, at man går alt for langt. Man skal ikke blande oksekød med fjerkræ,« siger hun.
Og det er Anne Marie Nielsen langt fra ene om at synes.
Størstedelen af B.T.s læsere vender nemlig tommelfingeren nedad.
I en afstemning har 61 procent af mere end 40.000 læsere onsdag eftermiddag svaret 'nej aldrig' på spørgsmålet om, hvorvidt man vil købe hakket oksekød med kylling.
Under det halve - 24 procent - svarer 'ja, det vil jeg gerne prøve at smage', mens 15 procent svarer, at de er i tvivl.
»Jeg synes, det er noget forbandet svineri, at der blandes alt mulig sammen i kødpakker i supermarkedet,« siger Anna Marie Nielsen, der er vokset op på en gård, men i dag er pensioneret økonom og bor i Skive.
Hos Salling Group, der driver Føtex, Bilka og Netto, er der flere argumenter for det nye blandingsprodukt.
Med en pris på 30 kroner for 400 gram er det en del billigere end en pakke hakket oksekød, og så har det en CO2-reduktion på mindst 40 procent i forhold til hakket oksekød.
Så det er altså også bedre for klimaet.
Er det trods alt ikke godt, at Salling Group gør noget for at sælge kød, der har udledt mindre CO2?
»Jeg kan godt selv finde ud af at bestemme hvad for noget kød, jeg spiser. Jeg får ikke oksekød hver dag, og nogen gange spiser jeg kylling eller fisk,« siger Anna Marie Nielsen.
Hun vil slet ikke vil handle kød i nogen supermarkeder mere.
»Det er hos slagteren, at jeg køber kødet,« siger Anna Marie Nielsen.
Fra på fredag begynder Netto også at sælge blandingen af oksekød og kylling.