Jonas Vingegaard får inden længe sin svigermor, Rosa Kildahl, meget tæt på.

For 'Bagedyst'-darlingen har takket ja til et tilbud fra Tour de France-vinderen og hans kæreste Trine.

Sammen med manden Carsten rykker Rosa Kildahl nemlig ind i et nybygget hus, som hendes datter og cykelstjernen bygger. Det fortæller hun til Se og Hør.

Det skyldes, at Jonas Vingegaard og Trine har købt et nyt hus. Det gamle bliver revet ned, og der bliver herefter bygget et nyt på grunden, som Vingegaards svigerfamilie så rykker ind i.

Og særligt én var en medvirkende årsag til, at de ikke kunne sige nej til muligheden, nemlig deres barnebarn.

»Jeg tænker, at det først og fremmest er Frida, der fik os til at sige ja. Men det bliver også uden have og noget, der skal vedligeholdes, og det er fint, for vi bor i sommerhuset halvdelen af året og rejser meget,« siger Rosa Kildahl, der altså snart får adresse i Glyngøre.

Hun var med hele vejen til Champs-Élysées i juli, da Jonas Vingegaard kom øverst på podiet i Tour de France, hvor han på armen havde lille Frida. Og det var en oplevelse, der i den grad var stor – for at familien kunne huske og mindes hvert sekund, optog hun derfor hele seancen på sin telefon, fortalte hun til B.T.

»Det har været helt fantastisk. Det har været en dejlig, dejlig dag, hvor det hele ender med, at alle dem, der har gjort det så fantastisk, står på podiet. Jeg er glad, rørt og stolt – det hele på en gang. Fantastisk.«