Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Jakob Fuglsang har fundet sin nye arbejdsgiver!

Den danske cykelstjerne skifter nemlig til Israel Start-Up Nation fra den kommende sæson. Det skriver holdet på sin hjemmeside onsdag aften.

Det betyder, at 36-årige Jakob Fuglsang bliver holdkammerat med landsmanden Mads Würtz Schmidt og den tidligere Tour de France-vinder Chris Froome.

Og det glæder Israel Start-Up Nation. Det gør sportsdirektøren Kjell Carlstrom meget klart.

Foto: CHRISTOPHE ENA
Vis mere

»Vi kigger konstant efter ryttere, som kan forstærke vores hold, og vi føler, det er lykkes med tilgangen af disse to nye ryttere,« lyder det eksempelvis i pressemeddelelsen.

Jakob Fuglsang skifter sammen med Hugo Houle, som han har kørt sammen med på Astana, hvor danskeren har været på kontrakt de seneste ni år.

Jakob Fuglsang udtaler til sit nye holds hjemmeside, at han glæder sig meget til den nye udfordring i karrieren.

»Jeg er meget glad og spændt over at være en del af Israel Start-Up Nation. Jeg tror, det er et godt tidspunkt for mig at prøve noget nyt, og jeg tror, vi kan få meget gavn af hinanden.«

»Jeg er overbevist om, at jeg stadig har nogle store sejre i mig, og Tour de France-starten i Danmark næste år er selvfølgelig også et stort mål for mig.«

Israel Start-Up Nation gør det meget klart i pressemeddelelsen, at de ser Jakob Fuglsang som en stor stjerne, som de forventer sig meget af i fremtiden.

Jakob Fuglsangs 2021-sæson sluttede ærgerligt, da han styrtede i Benelux Tour og brækkede sit kraveben og skulderblad. En skade, han er blevet opereret for. Han står ikke noteret for nogle sejre i år.

Andre læser også