Lyt til artiklen

Der er tæt på et årti imellem dem, men det var ikke nok til at sætte en stopper for deres kærlighed.

For Jonas Vingegaard og kæresten, Trine Marie Hansen, fandt hinanden, da de var kollegaer på Team ColoQuick mange år tilbage, på trods af at et forhold mellem dem ikke umiddelbart lå i kortene.

Nu er de blevet til et af Danmarks mest celebre par.

»Jeg syntes, han var en sød, ung knejt. Jeg tænkte, at han nok var 15-16 år,« siger Trine Marie Hansen i 'Aftenshowet', om den dag, hun mødte Jonas Vingegaard

Jonas VIngegaard med kæresten, Trine Marie Hansen, og datteren Frida.
Jonas VIngegaard med kæresten, Trine Marie Hansen, og datteren Frida. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

De seneste to somre har familien fulgt Jonas Vingegaard på de franske landeveje under Tour de France, som var de hans egen skygge.

Men faktisk erkender Trine Marie Hansen, at hun i første omgang slet ikke tænkte, at et forhold til den noget yngre cykelrytter kunne lade sig gøre.

»Da han begyndte at lægge an på mig, så tænkte jeg: 'Ej, det er kriminelt, det kan vi slet ikke'. Lidt grisebasse faktisk,« forklarer hun i studiet og bryder ud i latter, side om side med den danske cykelstjerne.

Trine Marie Hansen var marketingchef på Coloquick, der blandt andet havde Jonas Vingegaard i stalden, og sidste år forklarede hun til B.T., hvordan hele forholdet egentlig opstod.

Cykeltalentet inviterede hende nemlig ud, men hun var i første omgang slet ikke overbevist om, at det var nogen god idé.

»Han bagte lidt på mig i et længere stykke tid, men jeg synes jo, han var alt for ung til mig. Men han har jo et hjerte af guld, så det kunne jeg ikke stå for,« sagde hun til B.T.

»Jeg er en gammel dame, så jeg kunne godt gennemskue ham. Jeg var lidt tilbageholdende i starten, men så … Så fik vi det i hus,« griner Trine Marie Hansen.

Parret har den toårige datter Frida, men det ligger lidt i kortene, at datteren næppe bliver sidste barn i Vingegaard-familien.

Det kan du læse mere om her.