Virtu Cycling Group bløder. Og det er ikke bare en lille smule.

For i 2018 lød underskuddet i koncernen på 18,8 millioner kroner.

Det fremgår at Virtu Cycling Groups regnskab, og i koncernen kaldes underskuddet da også for 'utilfredstillende'.

»Der forventes en positiv udvikling i selskabets aktiviteter i det kommende år. Allerede i budgettet for 2019 forventes selskabet at reducere underskuddet fra ca. 19 mio. kr. til ca. 5 mio. kr.,« lyder det i regnskabet fra koncernen, skriver Finans.

»Selskabet forventer et begrænset underskud i 2019 som en del af en kontrolleret konsoliderings- og vækstfase,« står der videre.

Virtu Cycling Group er ejet af milliardæren Lars Seier Christensen, Bjarne Riis og Brøndby-aktionæren Jan Bech Andersen, og der er også blevet pumpet et millionbeløb i Virtu Cycling Group.

Helt præcist har ejerne smidt 19,3 mio. kr i koncernen, hvilket skete dagen inden årsregnskabets afslutning.

Det var tilbage i 2016, at Bjarne Riis og Lars Seier Christensen med Riis-Seier Project valgte at engagere sig i cykelholdet Team Trefor og Nor Pro Cykling via et hovedsponsorat.

Det betød, at holdet skiftede navn til Team Virtu Pro – VéloCONCEPT.

I 2017 blev det så til Team Virtu Cycling, da Riis Seier Project blev til Virtu Cycling Group. Samme år blev Jan Bech Andersen en del af ejerkredsen.

I dag hedder cykelholdet Team Waoo, og i tilbage i april fortalte Bjarne Riis og Lars Seier Christensen, at de drømmer om at køre Tour de France med holdet i 2021, hvor løbet skal starte i Danmark.

»Bjarne og jeg overvejer, om Tour-starten i 2021 skal være en løftestang for at komme op på højeste plan. Vi vil rigtig gerne være med. Men det kræver, at man har et Pro Continental-hold. Det her kan være en mulighed,« sagde Lars Seier Christensen.