Manden i den gule trøje, Chris Froome, var godt gammeldags rasende efter dagens etape, da han blev interviewet. Og det forstår man godt.

»En tilskuer kastede en kop urin på mig og råbte 'dope'. Det er simpelthen ulækkert. Det er ikke i sportens ånd. Det gør man bare ikke,« siger Froome, og fortsætter:

»Vi arbejder ekstremt hårdt for det, vi gør, og at en person gør det, er ekstremt respektløst. Meget uheldigt. Jeg synes, at nogle af mediernes dækning af løbet ikke har været professionel. Det, tror jeg, har medført den her hændelse i dag.«

Chris Froome er i forvejen udsat for en hel del kritik, nogen vil kalde det en hetz, omkring hans kørsel, og fra flere fronter bliver han mistænkt for at bruge doping. Og den gule trøje, er ifølge eget udsagn, tæt på at have fået nok.

»Det her har nået et kritisk punkt for mig. Ingen fortjener den form for behandling. Det er ikke rettet mod den franske befolkning, men mod en minoritet. Vi har fået fantastisk støtte, og jeg vil selvfølgelig takke hver og en af dem. Men der skal kun én eller to personer til at ødelægge det for alle andre. Det har ikke noget med sport at gøre.«