Caroline Wozniacki og manden David Lee nyder lige nu en lækker ferie.

Og i disse dage er turen gået til Island, afslører den danske tennisstjerne på sin Instagram-profil.

I første omgang løftede hun dog ikke helt sløret for destinationen, men i stedet delte hun nogle vilde naturbilleder og lod sine følgere gætte, hvor turen var gået hen.

Caroline Wozniacki og David Lee har dog ikke kun været ude at vandre i den islandske natur.

For de har også kørt på snescooter på en gletsjer – den, der hedder Vatnajökul, for at være helt præcis, som er Islands største gletsjer, og det lader til at have været noget af en oplevelse.

'Et punkt på min bucket-liste (ting man gerne vil nå, red.), som jeg aldrig anede var der,' skriver Caroline Wozniacki til et billede, hvor hun står storsmilende ved siden af sin mand på isen. Billedet kan ses i bunden af artiklen.

Det er ikke kun Island, parret har besøgt. For de har også lagt vejen forbi Danmark, hvor de blandt andet besøgte den populære burgerbar Gasoline Grill, der ligger i indre København.

Derudover kan danskeren nu prale med at have mødt ingen ringere end 'Game of Thrones'-stjernen Kit Harrington, der i den verdenskendte serie spiller rollen som John Snow.

I et opslag på Instagram delte hun et billede med skuespilleren, som hun havde mødt i København.

Den 29-årige tennisstjerne holder lige nu ferie efter en lidt hård sæson, der har været plaget af sygdom og skader. Caroline Wozniackis tabte senest i semifinalen ved China Open til den senere vinder af turneringen, Naomi Osaka, i starten af oktober.

Nederlaget betød, at sæsonen sluttede her for danskeren, der ikke nåede at få nok point til at kvalificere sig til sæsonfinalen. Dermed kunne hun gå på en tidlig ferie.

»Det bliver rart. Jeg vil tage en masse tid væk fra tennisbanen, genoplade og få min krop til at føle sig 100 procent igen, og så vil jeg begynde at komme langsomt tilbage,« sagde danskeren på et pressemøde efter sit exit i Kina.