Der er ikke lang tid til, at David Lee og Caroline Wozniacki skal være forældre.

Den danske tennisstjerne er otte måneder henne, men indtil nu har det været sparsomt med billeder af maven. Og på de opslag, den danske stjerne tidligere har delt, er netop den slags billeder blevet efterspurgt.

Det skete blandt andet, da hun delte en golfvideo med ordene: 'den professionelle sagde, det var det bedste slag, han havde set fra en, der var otte måneder henne.'

Noget, der prompte fik veninden Serena Williams til at komme med en kæk bemærkning.

'Vil gerne have et closeup af maven, tak', skrev den amerikanske tennisstjerne, mens flere kommenterede, at Caroline Wozniacki 'skjuler de otte måneder godt'.

Mens det har været sparsomt med mavebilleder hos Wozniacki, har hendes mand David Lee dog delt et billede, hvor graviditeten er meget tydelig at se.

'Hvis det her er, hvordan det føles at blive ældre, så bare kom an,' skriver amerikaneren til et billede, hvor han holder om sin højgravide hustru.

Det var i februar, at 30-årige Caroline Wozniacki offentliggjorde graviditeten – ligeledes på Instagram, og det samme gjorde David Lee.

'Vi kan ikke vente med at møde vores pige til juni,' skrev hun til den store nyhed.

Caroline Wozniacki og David Lee mødte hinanden for første gang i 2015, og de blev gift ved et stort bryllup i Italien i 2019.

Han er tidligere basketballspiller med en flot karriere i NBA for blandt andet Golden State Warriors og San Antonio Spurs, og efter han stoppede karrieren, rejste han med Caroline Wozniacki rundt. Noget, der gjorde en kæmpe forskel, har hun for nylig fortalt i et interview.

»Han var selv skør, da han spillede, og havde egne rutiner og sin måde at gøre det på, men det er nok altid nemmere at se det udefra og bare komme og hjælpe med de små ting. Det kunne bare være at gå ud for at spise fremfor at sidde indendørs hele dagen. Det lyder åndssvagt, men det er så sandt. Der var jo ikke nogen grund til at sidde indenfor, når vi kunne udforske og gå en tur,« fortalte hun i programmet 'One-on-one' med Chris Evert.