Nej, nej, nej!

Caroline Wozniacki er ude af grand slam-tennisturneringen US Open i New York.

Ligesom i fjor blev anden runde endestationen, da den andenseedede dansker i nat dansk tid sensationelt - og efter en uinspireret indsats - tabte 4-6, 2-6 til verdensranglistens nummer 36, Lesia Tsurenko, fra Ukraine.

Caroline Wozniacki, der i optakten til grand slam-turneringen i New York har været plaget af skader i såvel skulder som knæ, indledte det 65 minutter lange første sæt med at vinde sit indledende serveparti.

Her kan du læse Caroline Wozniackis første reaktion på at være sendt ud

Men så fulgte en ujævn periode, hvor de to spillere brød hinanden fire gange i træk, og hvor Lesia Tsurenko ved dansk føring på 3-2 bad om en ’medical timeout’ for at blive behandlet for ømhed i sit højre håndled.

Pausen bekom indiskutabelt ukraineren bedst. Således vandt hun ikke blot sit eget serveparti, men fik også brudt Caroline Wozniackis, hvorfor hun pludselig førte 4-3.

I pausen, inden Lesia Tsurenko skulle serve, satte en tilskuer gang i den på Louis Armstrong Stadiums øverste tribuneafsnit ved at danse, klappe og flå en række T-shirts af sin alt andet end veltrimmede krop.

Det så i første omgang ud til at inspirere Caroline Wozniacki, der tilspillede sig flere break-muligheder i Lesia Tsurenkos serveparti. De blev dog ikke udnyttet, og så bragte ukraineren sig foran 5-3.

Ganske vist lykkedes det for Caroline Wozniacki at reducere til 4-5. Det rystede dog ikke Lesia Tsurenko, der servede første sæt sikkert i hus.

På tilskuerpladserne blev Caroline Wozniacki bakket op af sine forældre, Anna og Piotr, storebror Patrik, hittingpartneren Michal Przysiczny , kæresten David Lee samt rådgiverne Mikkel Nissen og Julien Cassaigne.

De virkede rystede, da andet sæt gik i gang, hvilket var fuldt forståeligt.

Således lignede Caroline Wozniacki ikke en spiller, der følte sig tilpas med situationen. Der manglede power i slagene, og attituden var alt for passiv.

Foto: Geoff Burke
Vis mere

Ikke desto mindre lykkedes det for danskeren at holde sig inde i sættet frem til stillingen 2-2.

Imidlertid blev Caroline Wozniacki brudt til 2-3, hvorefter Lesia Tsurenko udnyttede det mentale overtag til at vinde de efterfølgende tre partier og dermed sættet 6-2.

Straks efter kampens afslutning forlod Caroline Wozniackis far og træner, Piotr, tilskuerpladserne med et ansigtsudtryk, der både signalerede skuffelse og frustration.