Det er 18 måneder siden sidst.

Men nu er Patrick Nielsen klar til igen at indtage den boksering, han kender så godt. For den 5. oktober møder han Armen Ypreman fra Armenien.

Det oplyser QProBoxing i en pressemeddelelse. Og danskeren ser meget frem til opgøret, som bliver afviklet ved Quaestor Fight Night i Gilleleje.

»Jeg har savnet boksning, og jeg glæder mig til at komme op i ringen og give den fuld gas,« siger den 28-årige tidligere verdensmester.

Den kommende modstander har Patrick Nielsen ikke et stort kendskab til, men han understreger, det er vigtigt at være velforberedt. Og det er han, fortæller han.

»Jeg skal vise, at jeg er tilbage, og at jeg er på vej mod et verdensmesterskab,« siger Patrick Nielsen.

Sidst han var i aktion var den 8. juni, hvor han var i MMA-buret mod Mark O. Madsen. En kamp, som Patrick Nielsen dog tabte til den tidligere olympiske bryder allerede i første omgang.

Når Patrick Nielsen den 5. oktober igen går i bokseringen, er det første gang, siden han i april sidste år tabte til Arthur Abraham.

Dengang blev der spekuleret i, om han ville stoppe karrieren, men nederlaget behøvede ikke være slutningen på karrieren, fortalte han.

»Jeg har en følelse af, at jeg vandt. Derfor vil jeg have en revanche. Får jeg det, fortsætter jeg, men møder jeg ikke Abraham, så kan det være lige meget,« sagde han til B.T. efter nederlaget.

Kampen kom dog ikke, og stedet kastede han sig - for en stund - over MMA. Efter nederlaget fik Mark O. Madsen en sviner fra bokseren, der ikke var imponeret over sin modstander.

»Du slår som en fucking svans. Det er helt vildt,« sagde Patrick Nielsen for rullende kameraer.

Og det fortsatte, da Patrick Nielsen efterfølgende blev interviewet.

»Jeg synes stadig, Mark er en fucking pussy. Han kan ikke engang slå mig ud med alle de slag, han kunne. Det beviser bare, han ikke hører til nogle steder.«

»Fint han kunne bryde, og han fik mig også på at kaste mig ned i jorden. Der var jeg overrasket over, hvor hårdt han gjorde det. Alle de slag har jeg fået meget værre af mine brødre. Jeg har fået hårde spark end hans i hvert fald,« sagde Patrick Nielsen.

Netop slag kan han så nok forvente en del af, når det den 5. oktober går løs i Nordsjælland.