Han er blevet spurgt, mener han. Og spørgsmålet er, om vi en dag får Mikkel Kessler at se på gulvet i 'Vild med dans'.

»Det ved jeg ikke. Jeg ville overveje det. Om 10 år,« griner den tidligere danske topbokser, der dog ikke er helt afvisende over for idéen.

Han ville i givet fald ikke være den første bokser i programmet, for tidligere har Patrick Nielsen, Gert Bo Jacobsen, Anders Krogh Jørgensen og Sarah Mahfoud også været med. Det samme har et hav af andre sportsfolk.

Spørgsmålet om danseprogrammet kom tirsdag aften i Cirkusbygningen, hvor Mikkel Kessler sad ved siden af Mike Tyson. De to tidligere boksestjerner er i denne uge i henholdsvis København og Herning med et talkshow.

Tidligere verdensmester i sværvægtsboksning Mike Tyson er i København for at optræde i et talkshow i Cirkusbygningen sammen med Mikkel Kessler. Her til forudgående pressemøde på Hotel Scandic Kødbyen.
Tidligere verdensmester i sværvægtsboksning Mike Tyson er i København for at optræde i et talkshow i Cirkusbygningen sammen med Mikkel Kessler. Her til forudgående pressemøde på Hotel Scandic Kødbyen. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Og tv er ikke fremmed for især Mike Tyson, der har været med i den italienske udgave af 'Vild med dans', ligesom han også har optrådt i reklamer og filmene 'Tømmermænd i Vegas' og 'Tømmermænd i Thailand'.

Med et grin sagde Mikkel Kessler også, at han var frisk på noget skuespil, og kameraer er da heller ikke en fremmed ting i familien.

For hans søster, Linse Kessler, og hans niece Stephanie Karma Kristiansen har TV3-programmet 'Familien fra Bryggen'.

Et populært program, der har kørt mange sæsoner, og hvor Mikkel Kessler faktisk også medvirkede i den første sæson, der blev sendt for første gang i september 2011.

Mikkel Kessler på scenen i Cirkusbygningen tirsdag aften.
Mikkel Kessler på scenen i Cirkusbygningen tirsdag aften. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Den tidligere bokser tvivler dog på, at han får sit eget show i fremtiden.

»Jeg ved ikke, om jeg ville være så sjov som min familie,« siger Mikkel Kessler, hvortil publikum kvitterede med latter.

»Mit liv er for kedeligt. Jeg ved ikke, om jeg ville være lige så god til det. Jeg har ikke været den bedste foran kameraet,« siger Mikkel Kessler, der er gift med Lea Hvidt og til foråret bliver far for tredje gang, med et smil.

Mike Tyson fortalte, at han havde det helt modsat. Han vil gerne medvirke i tv-show, fortalte han i Cirkusbygningen. Her fortalte Mike Tyson desuden om den famøse episode i 1997, hvor han bed Evander Holyfield i øret, og det kan du læse mere om her.